Turbo lauantai

22 helmikuuta

Viiem viikkojen treenit oavt sujuneet oikein mallikkaasti. Uinnissa Antin kytkentä neuvot tulivat oivaan paikkaan, ja sisäistin ne heti. uintiin tui heti uutta vauhtia ja tuntumaa. Se jopa näyttääkin kuulemma oiekin hyvältä. Keskiviikon uinnissa sarjana oli

10x50m, 5x100m, 2×200, 5×100 ja 10x50m nousevasti uituna.

Vauhdit oli parhaita mitä keskiviikon sarjoissa olen uinut. Torstain juoksulenkillä meni rennosti 12 km 1:06 kymppi 54:44. Uuden-vuoden juoksuissa tehty 10 km ennätys oli 51 min. Luulin että viikon parhaat paukut oli siinä. Luulin väärin.

Lauantai alkoi kuin mikä tahansa lauantai. Aamulla uimahallille aamu-uinnille 07.30. Verraa alkuun ja siihen päälle 2 x 1000 m aikaan 17:38 ja 17:23. rennon reippaasti. Siitä luonnollinen siirtymä punttisalille jossa perus ylävartalotreeni. Siitä sitten pienellä riskillä testijuoksuun, joita järjestetään 1kk välein. Paikkana Ohikulkutie. Reitti juostaan kaksi kertaa edestakaisin. Tämä selvi mulle vasta ekalla kääntöpaikalla. Verraa alkuun. Ja siihen tilttasi sykevyö. Syytä en tiedä, mutta samapa tuo. Pitää tottua touhuumaan vaikka laitteet eivät toimisikaan. Jos näin kävisi kisassa niin se ei saa häiritä. Lähdin porukan perässä reipaasti liikeelle. Fiiliksen mukaan painelin. Ekan kerran katsoin kelloa 1 km väliajan kohdalla 4:45! Anteeks mitä? Henki kulkee, tuntuu hyvältä ja ei millään tavalla niin että oltaisiin kynnyksen yli, vaan siltä että ollaan alle. Päätin painaa samalla tunnolla, ja katso pitkällekkö se riittää. kääntöpaikka, ja Pekka kuvaamassa ja huusi väliajan 11:40!

Takaisin päin lähdettäessä joutuu nousemaan reitin jyrkimmän mäen. rauhoitin tahtia siihen. Alamäessä otin taas vauhdista kiinni. Vilkuilin kelloa aina välillä. Jos se näytti 4:50-4:40 vauhtia niin kaikki ok. 5km kääntö aika 23:17 Minuutin nopeempi kuin syyskuussa juostu 5 km testi! Käännön jälkeen aloin jo laskeskella loppu aikaa jos vauhti pitää.

Alle maagisen 50 min rajan mennään.

Viimiset ylähemmat ja tsemppi huudot Pasin kanssa reitillä kohdatessa. Kääntö ja viimisen kerran nousu ja kohti maalia. Fiilis oli edelleen sama kuin alussa, joten oikein optimi vauhti on ollut. 8 km kellon pärähdys ja päätin riskillä kiristää hieman. Tuntuma edelleen ihan hyvä, hengitys kiihtyy, mutta fiilis silti loistava. kilsa 9 ja lisää pökköä pesään, kun enää kilsa jäljellä. Nyt mentiin rajan yli mutta samapa tuo. viimiset sadat metrit kaukki luukut auki ja niin perkeleesti kuin jaloista pääsee. Maali. Kello seis ja Pekan huusi. Kimmo 47.10! Aivan mahtava juoksu hei! Voi jumalauta mikä fiilis. En olisi ikinä uskonut että pystyn tuollaiseen. siis 4 minuutin parannus edelliseen ennätykseen. 10 km Keskivauhti 4:42 toka vika kilsa meni 4:38 ja viiminen 4:28 keskarilla. Eli kiristys oli aika hyvää viellä kaiken päälle. Alkaa oikeasti Treeni puremaan. Ihan täpinöissä koko loppu päivä. Kiitos Pasi ja Pekka tsemppauksesta reitillä! (fist bumb)
Illalla oli luvassa Isä/tytär iltamat. Hyvää ruokaa Hiili ravintolassa sisältäen palkinto bissen sekä karkki ja leffaa. Huippu päätös huippu päivälle.
Tästä sai aika hyvän annoksen motivaatiota tuleviin treeneihin. Maltti on todellakin valttia. Kiitos Tatu kultaakin arvokkaammista neuvoista!
Kevät kolkuttelee jo ovella kun linnut laulaa puissa ja lumet sulaa. Treeni-intoa kaikille.
– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s