Kevättä ilmassa

7 maaliskuuta

Hienoa aloittaa pitkästä aikaa ulkona pyöräily. Lumet ja jäät ovat sulaneet ja harjakoneet siivoavat hiekkoja pois pyöräteiltä. Kevät on täällä! Jes. Sitä intoutuneenan marssin Nummen Pyörään viikko sitten ja kuinka ollakkaan sieltä löytyi mun runkoa oleva Felt F65X cyclocross. Nyt mun Felt kokoelma ssa on jo kolme jäsentä. Kaikilla keleillä pääsee siis lenkille. Vaikka Sunnuntaina keli olikin hieman suttuinen niin se ei haitannut, hymy oli naamassa koko lenkin ajan.

Kauden kolmas uintitestitikin oli tuossa 2 viikkoa sitten. Vuorossa oli 1500 m. Olen ennenkin maininnut että nämä lauantai aamun testit ovat aika mielenkiintoisia, kun fiilis voi olla ihan mitä vaan. Riippuen paljon menneestä viikosta jne. Mutta ei se sillai haittaa. Mikalta oli tullut ohjeet testiin että 200 m verraa ja siitä sitten hetki yaukoa ja kello käyntiin. Eli aika kisa startti tyyppinen lähestyminen. Koitin lähteä rauhassa liikkeellä, ja tuntu kuin olisinkin löytänyt heti alusta sellaisen rennon matkavauhdin. Pyysin kellottajaa näyttämään laudalla merkin 1000 ja 1300 m kohdalla jotta tiedän kiristää oikeassa kohdassa. 1000 m mentiin samaa tahtia ja sitä kiristin hieman. Mietin että jos riittää loppuun asti niin hyvä on. 1300 m ja paukkuja tuntu vielä olevan, pieni voimanlisäys vetoon ja vauhti nousi taas. viiminen 50 tultiinkin sitten all in tyyppisesti. loppuaika 24.46. Tämä on 2 min nopeempaa kuin vuosi sitten. Asiaa! Tonni meni aikaan 16.38 joka on sekin 22 sekkaa parempi aika kuin 1 kk sitten tehdyssä 1000 m testissä. Pääsin kuin pääsinkin 16 alkuiseen aikaan. Saa taputtaa itseään selkään. Sitten 15 alkuista jahtaamaan..
Maanantain tekniikka treeneissä joka uidaan lyhyessä altaassa, koutsi kellotti kaikille 50 m ajan. Omalla kohdalla kello pysähtyi aikaan 34.30 ja laskin vedot siinä samalla. 15 mennessä ja 16 tullessa. Ei huano ollenkaan. Aikataulussa siis ollaan…

Jokin penteleen lentsu iski tässä välissä taas. Luulen että viime sunnuntai ajetulla ekalla ulkolenkillä tuli kylmää sen verran että kurkkukivun ja nuhan iski päälle. Sou not. Totaali lepo tekee ihan hyvää tässä kohtaa. Onhan sitä touhutt niin peevelisti ja hurjemmaksi muuttuu vaan…

GoExpo messuillakin piipahdettiin vaimon kanssa tsekkaamassa kauden uutuuksia ja hypistelemässä tarjouksia.
Pyöriä ei itselle enää tarvitse hankkia, joten se puoli oli vain eri merkkien välisiä totutus eroja, ja värimaailmaa. HEAD puvut tuli tsekattua sekä New Balance juoksu tossuja testattua. NB:n Zante foam kengät taitaa lähteä tilaukseen. Oli todella hyvän tuntuinen kenkä. napakka ja itselle sopiva kapea lesti. Hieman saman tuntuinen jalkaan kuin Newton. Tuossa voisi olla aineksia todella hyvään perus juoksutossuun. OnniSportosastolta tarttui mukaan Spibelt juoksuvyö sekä 2 paria universumin parhaita Xtenex kengännauhoja. Nauhat on sellaiset että kun kerran asettelet ne kohdalleen niin ei tarvitse koskaan niihin enää kajota. Velo & Oxygen teltasta tarttui Kevään lenkkejä ja Teneriffan leiriä silmällä pitäen Pearl Izumin tuuliliivi halvennus räkistä. Ja kotiläksyksi kasa tuote luotteloita… Kivat messut oli taas. Hieno paikka päästä  kyselemään asiantuntijoilta aisoista, tekemään löytöjä. Ensi vuonna taas.

Kuun lopussa onkin kauan odotettu Loma ja 1 viikon leiri Teneriffalla. Aivan mahtavaa.
Siitä onkin sitten reilu kuukausi enää Barcelonaan… Kohta on oikeesti KESÄ 2015!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s