Leiriä ja uusia yhteistyökuvioita

22 maaliskuuta

Se olis kuulkaas Teneriffan leirille lähtö perjantaina edessä. Aivan mahtavaa. Tätä on odotettu pitkään. Ohjelma tuntuu hyvältä ja uskon että leiri tekee niin kunnolle kuin myös henkisesti hyvää päästä perus työ-treeni-arki ympyröistä hetkeksi muualle. Tulee olemaan hieno viikko. Varasin juuri sunnuntaille ja tiistaille 50m radan meille molemmille päiville 2 tunniksi. Halpaa kuin saippua 24/tunti/rata!

Nummen Pyörässä oli kuhinaa lauantaina.

Tuossa linkki uimalan sivuille. Club Activo Swimming. Muuten on pyörää ja juoksua jaoteltu vaihtelevasti koko viikolle sekä keskivartalo jumppaa joka toinen ilta. Ja mahtuu sekaan myös avovesitreenikin. Me like a lot! Leiristä rapsaa tulossa jälkikäteen.
Harmillisesti en saa leirille mukaan uutta Sailfish G-Range märkäpukua, jota olisi ollut kiva uittaa meressä ennen Barcaa. Kun testasin pukujen kokoja, nii mulle sopiva onkin malliston pienin eli XS. Vaikka ennakotietojen mukaan se olisi voinut olla S. Tuota miesten XS:ää ei ollut varastossa, mutta Barcelonassa sen on sitten päällä.

Ja julkistetaan tässä samalla myös se että uusina yhteistyökumppaneinani tällä kaudella toimii:
Felt Joka valmistaa planeetan nopeimmat pyörät
Sailfish jolla valikoimista löytyy erittäin laadukkaita märkäpukuja, tri-kisa-asuja sekä muita uintitarvikkeita.
Newton running Jolla on ehkä pallomme nopeimpia juoksukenkiä. Newtonin kengillä olenkin juossut jo syksystä asti, ja jos tuloksia katsotaan niin kyllä ne nopeat tossut ovat. Teen samalla Pientä käyttökokemus rapsoja kamoista. Tulevat kisakengät ovat kyllä
mageet!
Pääsin hiplaamaan niitä Lauantaina kun Nummen Pyörässä järjestettiin taas perinteinen Triathlon/Maantie tapahtuma. Hyvä oli pöhinä ja kivasti oli taas porukkaa liikkeellä.
Nummen Pyörän Hämeentien liikkeessä uutena myös tälle kaudelle on Sailfish märkäpuvut ja muut tuotteet, kaiken muun maantie ja triathlon tarvikkeiden lisäksi. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa.

Tälläiset asiat saavat kyllä tekemään treeniä

Niin ja mikäs tässä on hymyillessä kun treeni alkaa tuottaa tulosta ja kisakausi on ihan ovella.
Katotaan mitä muuta keksin tässä vielä… Muutama juttu on mielessä, mutta niistä myöhemmin

– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s