Kuka

Tervetuloa!
Tässä hieman taustaa.

IMG_2378-2


Kiinnostukseni triathloniin tapahtui syksyllä 2013 kaverin innostamana ja jäin itseasiassa samantien koukkuun. Lajin monipuolisuus ja sen tuomat haasteet olivat oiva porkkana minulle. Vuoden harrastamisen jälkeen huomaisin että triathlonista oli tullut  enemmänkin elämäntapa kuin harrastus. Laji määrittää nykyään aika pitkälti viikon vapaa-ajan ohjelman. Vaikka harjoitustunteja tulee viikossa aika paljon, niin minulla ne toimii samalla nollauskeinoina arjesta ja työelämästä. Lajin parissa olen tavannut hienoja ihmisiä, kuullut uskomattomia selviytymis tarinoita ja saanut nipun uusia hyviä uusia ystäviä ja veljiä!

Urheilutaustani ennen tätä on ylä-asteella harrastettu kilpasoutu, sitten musiikki vei miehen mennessään moneksi vuodeksi. 2011 tutustuin maantiepyöräilyn ihmeelliseen maailmaan kuntoilu mielessä. Sitten syyskuussa yksi puhelin keskustelu ja pieni googletus riitti ja viikon sisällä olin Urheiluliiton listoilla ja ranneke kourassa ihmettelemässä uimatreeneisssä… Uimisen ja juoksun aloitin siis syyskuussa 2013 periaatteessa nollasta. Tämä blogi kertoo siis omasta triathlon matkasta. Blog osiosta löytyy kaikki tarinat ”urani” alusta saakka. Alkuperäinen idea oli pitää itselleni päivä kirjaa elämänmuutos projektista, jota on sitten kiva lukea kiikkustuolissa. No mutta tämä lähti hieman lapasesta..

Toivottavasti pystyn tätä kautta välittämään eteenpäin innostustani lajia kohtaan. Ja inspiroimaan ihmisiä hakeutumaan lajin pariin ja voittamaan itsensä ja pelkonsa sekä tavoittelemaan unelmiaan. Sillä kaikki on näköjään mahdollista jos oikein yrittää ja panostaa.
Ja mikään ei oikeesti voita maaliintulon jälkeistä tunnetta! Koita vaikka!

Ilolla ja hyvällä mielellä!

– Kimmo Holmström

Kontakti kimmo@tkuendurance.fi