Varusteurheilua/kynnystestiä

14 marraskuuta

Pimeät syysillat oavt pathaita aikoja varusteurheiluun. Se saa mielen virkeäksi, silmät säihkimään, tulee uutta virtaa telemiseen ja saa sekä pankkitilin että visan aikalailla tyhjäksi. On se kumma ku mies asettaa itse itselleen kovat paineet ensi kaudeksi. Alkaa meinaa Kimmo pojan varusteet olemaan sitä luokkaa että jos ei kulje niin saa kääriytyä aika isoon kasaan hiilikuitua ja kaivautua jonkin kiven alle häpeämään. No mutta juurikin sen takia tässä koitetaan aivan hitokseen painaa treeniä että ei tarttis hävetä! Kaivetaan kaverista maximaalinen potenttiaali taas esiin.

Treineri hommat hoidellaan talvella
Tacxin Bushido for tablets laitteella.
langaton virtuaaltreineri joka toimii taxcin oman appin kanssa.
Parin viikon sisällä olisi tarkoitus aloittaa
sotkeminen sisällä joten lisää laitteesta kunhan pääsen hieman ajamaan sillä ensin.

Vaikka uusi tri pyörä ei olekkaan vielä saapunut niin über bikeporn osaa posteljooni kantoi jo pukin konttiin. Päätin hommata Wattimittarin. Pähkäilin eri vaihtoehtojen välillä ja päädyin Quarqin järjestelmään. Osa syy varmaan siksi kun uudessa tsygyssä on sram osasarja. Tosin eihän sillä periaatteessa ole mitään väliä, mutta kuitenkin. Kaikki muut laitteet mulla onkin Garminilta. Ja pohtisin myös vector polimien hankintaa, mutta niissä käytettävät lookin klossi ajoivat muihin vaihtoiehtoihin. Sekä epäilys siitä että kestääkö polkimen anturit kun ne osuu johonkin tai jotain muuta. Polkimet ovat kuitenkin alttiilla kaikenlaiselle damagelle.

Tässä olivat vuoden 2014 joululahjat 1 ja 2/5…lisää siis luvassa, koska olen ollut niin hitokseen mukava.

Seura järjesti taas kupittaan urheiluhallissa juoksunkynnystestit. Viime syksynä en osallistunut näihin kun oli juuri aloittanut. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt. Testiä oli valvomassa ja mittauksia tekemässä PNK:sta Jukka ja crew. Lähdin avoimin mielein tähänkin kun ei ole aikaisempaa tulosta niin ei ole mitään varsinaisia suorituspaineita. Ryhmänä startti aikai oli 18.45 joten pientä odottelua oli taas luvassa. Meni halille hieman ajoissa ja näin kuen edelliene ryhmä veteli viimisiä kierroksia. Ja ilmeet oli sen mukaisia. Onk nyt mun vuki? pieni briiffi kuinka homma toimii. Reikä sormeen ja viivalla. Aloitus syke 74. Eka kilsa 6 min/km vauhtia. Ei mitään ongelmia. Tuntu jopa liian hiljaiselta vauhdilta että ei saa oikein asentoa pidettyä. lopussa syke 134. Seuraavat settit aina 20 sek nopeemmin. Viiminen eli setti numero 6 menttiin sitten 4 min/km vauhtia. En ole kait koskaan juossu noin lujaa. Ehkä vahingossa… Alussa meno tuntui ihan ookoolta vaikka syke paukku 170+ alueella. 2 kierrosta jäljellä, edelleen vetäjien kannoissa kiinni, syke 180+ viiminen kierros, jään hieman veto kaksikosta, pitäis ottaa loppukiri, aivot ja jalat ei puhu samaa kieltä. Samaa junnausta maaliin. lopputulos 4.02 ja syke 194! setti numero 4 oli juoksun osalta mukavinta. Tuntu että mennään ikä meinata ja tekeminen oli rentoa ja helppoa. Äijä ei lyyhistynyt vaan sain pidettyä asennon hyvänä ja tahti oli hyvä. Katsomosta käsin tätä spektaakkelia seurasi myös edellisessä ryhmässä juossut Tatu. Tais olla eka kerta kun koutsi näki mun juoksevan, ekä se moittinut, niin kuin odotin vaan tais muutama kannustussana suusta tulla. Aivan mahtavaa! jotain olen siis tehnyt oikein, vaikka kukaan ei ole ollut vahtimassa. Innolla odotan että saan kouraani testin tulokset ja pääsem tekemään treenejä niiden mukaan. Tää on ihan huikeeta touhua. JA Newtonin kengät ne vasta loistavat onkin. Niillä saatiin tämäkin tulos aikaan!
Kiitos kaikille mukan olleille seurakavereilla. Tsempit tulivat perille! Ja iso kiitos PNK:n väelle käytännön järjestelyistä. Kaikki sujui kuin rasvattu.

Ja loppu kevennyksenä tälläinen. Koska Barcelonan startti pyörii aina silloin tällöin takaraivossa niin tuunasin mun kypärän jo
valmiiksi kisaa varten. Suomi-Finland-Perkele!

JA hei! Kohta aukee TTW ilmoittautuminen.
Facessa viikottain coaching team paljastuksia. Ja jotain muuta hurjaa tulossa piakkoin.
Stay tuned! Klik klik!!
http://turkutriathlonweekend.fi
https://www.facebook.com/turkutriathlonweekend?fref=ts

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s