Lisää testiä ja leiriä

27 marraskuuta

Mennä viikolla oli treenikauden ensimmäinen uintitesti jossa matkana 200+800 m.
Edellisen testin olen tehnyt maaliskuussa ja se oli 1000m. se taittui silloin aikaan 17,47 joka tekee 1.46/100m keskivauhdiksi. Nyt lähdettiin luottavaisin mielin matkaan, eikä ajatuksissa ollut mitään tavoiteaikaa, kun ei kauhean ihmeellistä kuvaa ollut nyky kunnosta. Pieni haju kuitenkin oli, koska uinti  määrät ja treenitavat ovat muuttuneet sitten viime talven.
200 m painoin oikeastaa mittari punaisella. Viimisen 75 m aikana aloin kuitenkin hieman hyytyä. Liekö verran puute vai aikainen ajankohta syynä. En tiedä. Mutta silti ihan hyvä 3.01
SItten pieni levähdys ja 800m alkoi. Lähdin tuntemuksien mukaan sellasta rennon kovaa kisavuhtia lätkyttelemään jota tiesin jaksavani loppuun saakka, mutta lopussa tarvii kiristää oli mikä oli. Eli reserviin koitettiin jättää hieman. Kaikki sujui loppuun saakka juuri niinkuin pitikin. Ei mitään ongelmia. Runttasin vaan menemään. viiminen satanen oli sarjan kovin 1:32 joten loppu kiihdytyskin onnistui. Loppuaika 13.02. Ja se on 1.37/100 m keskivauhtia eli parannusta maaliskuuhun on 10 sek. /100m Ei olleenkaan huono! Lisää treeniä niin ensi kerralla päästään sitten jo 12 alkavalle luvulle…Tiistaisin Turussa järjestetään yhteisjuoksut joissa tehdään 3 viikon sykleissä ohjelmaa On tasavauhtista reipasta 40 min, 3×10 min ja 5x5min+5x1min vetoja. Nyt oli vuorossa viiden ja yhden minuutin vedot.
Viimeksi 3 viikkoa sitten juoksin samalla reitillä parhaaksi 4:41/km vauhtia sykkeuden pysyen juuri alle anakynnyksen. Nyt tuntui jotenkin ihmeellisen rennolta ja hyvältä joten laitoin tossu toisen eteen ihan huolella. Paras 5 min veto oli vauhdiltaan 4.22! Anteeks mitä? Voiko tosiaan olla. Ja sykkeetkin pysyi ihan hanskassa 177 tais olla keskari, maximin ollessa kuitenkin tasan anakynnyksellä. Hersiunaa ku tuntu hyvälle. Tällä mielentilalla ollaan painettu nyt 2 päivää. Aivan sama millanen duuni päivä, mä oon vaan hymyilly ja höpötelly. Sen verran hyvä fiilis jäi tosta. Että on kai treenit tehty sitten oikein kun tulosta alkaa tulla. Kiitos koutsille!

Tollasen lepposan majapaikan oli pojat keksiny.

Barcelonan puolikas pyörii mielessä. Siihen liittyen suuntaan pyörälaukkuni kohti Teneriffaa ja korkeanpaikan leiriä maaliskuun lopussa viikoksi. Pääsee näin pyörittelemään ulos oikein kunnolla ja tekemään hyviä juoksu treenejä samalla lämpöön. Reisuun lähtee kourallinen seurakavereita joten treeni seurasta ei ole pulaa. Tulee huippu reissu. Odotan innolla. Pelkkää tasokasta treeniä ja mukavaa puuhastelua huippu jengillä koko viikko. Sitä paitsi pääsen ekaa kertaa ulkoiluttamaan uutta tulevaa maantiepyörääni!  Ja Teneriffalla kun ei ole tasaista ollenkaan niin tulee mäkien polkeminen taas tutuksi kun barcan kisassa on 90 km reitillä vaivaset 1200 m nousua… siksi ollaan mm. kyykätty hieman extraa jo nyt 😉

Btw.
TTW ilmoittautuminen alkaa näillä näppäimillä.
Tsekkaas www.turkutriathlonweekend.fi Myös Robin mukana!!!!!

– Kimpsu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s