I`m back

17 joulukuuta

Parin viikon sairastelu takana ja taas aloitellaan kevyesti.  Ensin oli vikko flunssaa ja siihen perään kurkunpääntulehdus josta seurasi 2 päivää puhekieltoa. Onneksi on töissä semi hiljaista niin ei puhelin soi taukoamatta. Mutta ei se silti asiasta helppoa tee. Harmillisesti jäi seuran järjestämä 2 päiväinen tri leirikin väliin. No mutta ensi vuonna sitten.
Maanantaina eka uinti kahteen viikoon, ja aika vaiketaa oli niinkuin odotinkin. Samoin eilinen juoksu. Melko raskas jalka. Mutta kyllä tämä tästä. Lauantaina ajattelin mennä juokustestiin kokeilemaan miten suunnitellun 10 km sijaan 5 km taittuu näin taudin jälkeen
Onneksi tauti on jo takana päin. Ja mikä parasta se palkittiin. Joulu tulee tänä vuonna muuten laatikossa eikä paketissa… Kohta saa treineri sellasta kyytiä että toivois että olisin jättänyt hänet ostamatta… lisää kuvia ja juttua laatikon sisällöstä kohta..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s