Urheiluhieronta

Olen tässä talven aikana käynyt säännöllisesti 3 viikon välein , Urheiluhieroja Olli Heinosen hierottavana. Ensimmäisellä käynnillä käytiin läpi liikkuvuus, ja tehtiin lihas analyysi, sekä hierottiin koko kroppa läpi. Näin Olli sai kuvan siitä millainen jumi-pussi oli kyseessä, ja mihin keskitytään jatkossa. Tämä oli ihan uutta. Kisan lähestyessä hieronnoilla onkin ollut erityinen merkitys kovista viikoista palautumiseen.

Olli ottaa hieronnassaan huomioon erityisesti triathlon-lajin ominaispiirteet ja kaikki sen kolmen suoritusosuutta. Minusta on itseasiassa löytynyt aivan uusia lihaksia, joita en tiennyt edes olevan olemassa. En välttämättä ole edes aikaisemmin ymmärtänyt niiden vaikutusta suoritukseen, kunnes jumit poistettiin hieromalla. Esimerkiksi liikkuvuuteen on tullut ihan uutta ulottuvuutta.

Hieronta 1

Hieronta ja varsinkin urheiluhieronta on välttämätöntä tavoitteellisille aktiivikuntoilijoille ja varsinkin ammattiurheilijoille. Urheiluhieronnasta löytyy monipuolisia tapoja hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Urheiluhieronnan tarkoitus on parantaa urheilijan kuntoa ja suoritusta. Hieronta tehdään aina urheilijan, lajin ja sen vaatimusten ehdoilla. Hierontaan liitetään eri metodeja ja tekniikoita riippuen urheilijan sen hetkisistä tarpeista ja vaatimuksista. Passiiviset venytykset, mobilisoinnit, palauttavat ja valmistavat hierontatekniikat toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Eli siis asiakkaan ehdoilla mennään.

Satama 3

Olli ottaa vastaan Turussa Satama Wellness:n tiloissa Puutarhakadulla. Satamasta löytyy hyvinvointiin paljon muitakin palveluja. Jos kaipaat hyvää ja ammattitaitoista hierojaa, ota Olliin yhteyttä ja sano Kimmolta terveisiä 😉

// Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s