Evoc sports

Go Expo messujen tuliaisina haluan esitellä uutena yhteistyökumppanina Evoc sports:n Evoc:lta löytyy todella laadukkaita ja ajatuksella suunniteltuja tuotteita, niin pyöräilyyn, talvilajeihin, valokuvaukseen, matkustamiseen kuten myös suojavarusteita lähinnä MTB touhuihin. Evoc
Itselläni on tulevalla kaudella käytössä Bike travel bag PRO, jossa kulkee fillari ulkomaan kisoihin + sinne mahtuu kaikki muu tarvittava sport krääsä. Koska laukku painaa vain 8 kg, menee sinne pyörän lisäksi vaikka ja mitä. Varsinkin nyt Afrikan retkellä, kun matkustamme vain yhdellä tsekattavalla laukulla, on se sitten matkalaukku tai pyörälaukku saa se painaa vain 23 kg. Evocilla ei tule ongelmia. Kätevä uutuus on alumiiniseen etukahvaan kiinnitettävä clipon pyörä. Näin laukkua voi työntää kentällä vaakatasossa. Tämä helpottaa todella paljon liikkumista.5103-101-ROAD-BIKE-ALUMINIUM-STAND-dt1-b

Kaikkiin laukkuihin saa lisävarusteena alumiinisen kehikon, johon fillari pultataan linkkujen avulla kiinni. Näin pyörä on helpoo purkaa, kasata ja asetella laukkuun. Tämä on laukun jälkeen paras hankita. Laukun menee todella pieneen tilaan säilytystä varten!Evoc Bike Bag Pro - collapsed

Tässä Youtube arvotelu video PRO laukusta.
Käsimatkatavara laukkuna toimii Terminal bag. Joka menee mitoiltaan lentoyhtiöiden antamien maximi mittojen sisälle. Tässä on 40 litrainen vetolaukku ja  vetoketjulla irroitettava 20l reppu. Löytyy läppäritaskua, jne. Ja koko komeuden saa tarvittaessa remmeillä selkään repuksi, jos kädet loppuu kentällä kesken.  Ääreiskätevää. Wash bag:ssä pysyy kaikki hygienia tuotteet järjestyksessä.

Treenissä ja kotimaan kisoissa kaikki tarvittava kulkee transition bag:ssä.6315-301-TRANSITION-BAG-dt2-b

Laukussa on märkkärille oma kosteudelta suojattu lokero. Sivutaskussa paikat 3:lle juomapulloille, pehmustettu paikka laseille sekä kengille että kypärälle oma paikka. Kassi kulkee vaivattomasti selässä paikasta A paikkaan B.
Tsekkaa koko tuotevalikoima osoitteesta: http://www.evocsports.com
J
älleenmyyjälista löytyy maahantuoja Truebell Oy:n sivuilta
http://www.truebell.fi/evoc-jalleenmyyjat

Pimmo suosittelee!

Kuvat: minä/Evoc

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s