Valokuvia ja valmistavia

Moni kyselee että jännittääkö? Todellakin. välillä aivan helvetisti. Muistan kuinka paljon jännitti ennen ensimmäistä puolikasta Tahkolla 2014. Samanlainen kutina ja kutkutus. Siis sillai hyvällä tavalla. Ei niin että oksettaa. Ikään kuin malttamaton olo, tekisi mieli mennä jo ja päästä viivalle. Se on kuitenkin jo niin lähellä. Mutta toisinaan miettii että voisiko sitä siirtää muutamalla kuukaudella vielä…

Treenit ovat menneet juuri niinkuin on pitänyt ja kunto on mennyt koko ajan ylöspäin. Ja saan olla todella onnellinen että kaikki on sujunut vielä ilman minkäänlaisia vammoja. . Nuori padwan on kuunnellut Jedimaster Kasurisen ohjeita, ja ne ovat olleet hyviä, järkeviä ja ennekaikkea laadukkaita. Asiahan myytiin mulle kuoleman pelolla. Eli jos et tee treenejä, sä kuolet Afrikassa, jos taas teet väärin, kuolet varmaan aikaisemmin mutta viimeistään Afrikassa. Öööö, okei. Ja olen totellut. Ylilyöntejä ei ole tapahtunut. Kasurinen kirjoittaa niin Kimmo toteuttaa.

Viikate photography kävi räpsimässä ruutuja minusta uudessa märkkärissä. Eka setti otettiin varhain lauantai aamulla Impivaaran uimahallilla. 25m allas on tyhjä aina 9 saakka, joten aikaa on hyvin. Luvan kanssa tämä tehtiin tietenkin. Ällistyttävän hyvää settiä Sami tekee. Olen aina tykännyt Samin tyylistä kuvata. Olemme tuossa heitelleet ilmoille kaiken näköisiä villejä ideoita jatkosta. katsotaan saadaanko niistä jotain kehitettyä. Olisi rälläkkää, kipinää ja sen semmosta. Samin tuotoksia voi käydä ihailemassa osoitteessa.
http://www.viikate.org/photos/
Lisäksi viikate löytyy Instagramista ja facebookista.. käy tsekkaa.

Voi vitsit kuulkaas kun tämä on ollut tähän asti aivan törkeen hieno matka. Hiki on virrannut, oksettanutkin on, paikkoja on särkenyt, verta on vuodatettu, energia geelejä on syöty rekkallinen, palautusjuomaa juotu tynnyreittäin, banaaneja on syöty myös yksi rekallinen ja recovery rullakebab aahh tuo ihana palkinto kovan sunnuntai treenin päälle saatava palkinto. Niitä on syöty monta!
Ja tänään saan taas yhden. On siis sunnuntai 20.3.2016. Lähtöön aikaa 15 päivää! Herranjumala se on vähän… Tänään kuitenkin luvassa ihana 5h treineriä ja 40min juoksua… Nämä viimeisten viikkojen valmistavat treenit on luokkaa, jos näistä selviän, niin sitten selviän mistä vaan. Tosin tänään käytin optiona villin kortin ja valitsin listalta calamaren. Kebu ranskalaisilla ja extrana mustekalarenkaita..uuuhhhh! Se menee suoraan reiteen!12900987_1041307579263804_406244290074354330_o

Profile Design:n seksikkäät kiekotkin saapui juuri sopivasti. Ja tietenkin tuunasin niihin uudet teipit mätsäämään pyörän muuta väritystä 😉 Eli nyt on ohjus valmiina taistoon! Ja on se kaunis, vaikka itse sanonkin. Kansallis väreissä ja kaikkea. Samoin Saucony toimitti uudet Kinvara 7 tossut. Äärettömän hyvät. Ja lisäksi todella mageen väriset. Suosittelen tutustumaan ko. tossuun. Se muuttaa mielesi hyvästä juoksu kengästä. Veikkaankin että nykyinen suosikki kenkäsi ei tämän jälkeen kerää enää ollenkaan metrejä…1924046_1042184975842731_2058078300434509960_n

Tässä pääsiäisen pyhien aikana teen viimeiset valmistavat treenit ja ensi viikolla aletaan herkistelemään. Perjantaina juoksu 1:50 jossa 20 min IM pace välissä, oli niin lennokas meno että päädyin kuvassa olevan kasan päälle huomaamattani 🙂 Hieno paikka pitää lounastauko. Päälle pk pyörää. Lauantaina 1500m uintitesti. Puvulla  Utriaisen peesissä 21:24. 1:26/100m. Tammikuussa ilman pukua 23:47…Parasta kyytiä tähän asti. Superb! Tänään eli sunnuntaina on todella piukka pyörä. 2h treineri sis. 5 x 6min 90% FTP,  3min palautuksella.. Hiki, kuuma, jano, reidet polttaa, 3 min, hiki, kuuma, jano, reidet poltaa, hiki, kuuma… Ja päälle 30 min juoksu. Todella hyvä treeni, ja kulki todella hyvin. Tänään oltiinkin sitten ensimmäisellä maantiepyörä lenkillä Jedi mestari Kasurisen, Ihmis-gyborg Utriaisen, Raaka-Arskan ja Sähkö-Sepon kanssa. Reilu 4h ja reilu 100km. Voi vitsi kuinka hienoa! Urheilu on parasta ulkona, siksi hymy herkässä.

Se oli periaatteessa sitten siinä. Ensi viikolla enää ihan perus viikon treenit ja hieronta, sitten saakin jo pakata. 326h treeniä välillä syyskuu 23.2015 lähtien. Jaot menee seuraavasti.
UINTI: 86h/207km
PYÖRÄ: 79h/2022 km
TREINERI: 58h / 1500km
JUOKSU 65h/660km
SALI/KUNTOPIIRI: 38h
Onko se paljon vai vähän? No on. Kaikki on tosiaan sujunut ihan suunnitelmien mukaan, ja tuo määrä on ollut minulle juuri oikea. Syyskuun 23 päivä tämä projekti aIkoi. Luulen että en olisi laadukkaasti pystynyt tekemään kovinkaan paljon enempää tunteja sisään. Ja olisiko siitä ollut enää mitään hyötyä? Nyt olen pystynyt tekemään erittäin koviakin harjoituksia ja niistä on palauduttu kunnolla seuraavaan. Olen myös pystynyt hoitamaan arkiset asiat kunnialla. Yrittäjänä oleminen kun ei ole sieltä helpoimmasta päästä…Koko ajan sitä toki kehittyy, mutta tämä vaatii pitkäjänteistä duunia jos haluaa hyväksi, niin sellainen kaikki mulle heti asenteen voi kyllä unohtaa samantien. Pitää myös olla realisti tavoitteiden suhteen. Siksi uskonkin että näillä harraste kilometreillä ja tällä duun määrällä en voisi olla enää paremmassa kunnossa. Tämän päivän pyörälenkillä juuri totesin että on talven treineri treenit jotain vaikuttanut, kun pyörä ei ole koskaan liikkunut noin helposti. Uskon 100% omaan tekemiseen ja kuntoon. Ei se kisasuoritus ainakaan siitä pitäisi jäädä kiinni. Jos lähtee hölmöilemään, niin se on sitten eri asia. Mitä tulee henkiseen puoleen, se onkin sitten asia ihan erikseen. Viimisten viikkojen  pitkien yhdistelmien johdosta uskon myös pään kestävän. Tami Tamminen sen joskus sanoi jääkiekon MM-kisoissa, kun kyseessä oli jokin tärkeä pudotuspeli että, tämä vaatii nyt pojilta tietynlaista mental skill`s osastoa. Pätee myös hyvin tähän. Kyllä tämä vaatii ihmiseltä tietynlaista hulluutta ja sitoutumista ja päämäärätietoisuutta.
Syyskuussa ajattelin että optimaalinen kisa paino voisi olla 69-70 kg. Sen ihmeempiä kuureja sun muita diettejä pitämättä paino on nyt 71 kg, eli mies = tyytyväinen. Paitsi eilen illalla pidetyt lettu kestit ehkä aiheutti hieman takapakkia… Mut ei se haittaa, on letut, hillo ja vaahto vaan niin taivaallisen hyvää.

Ja hei, kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet turinoitani lueskella. Ja kiitos kaikille tsempeistä ja seurakavereille loistavista vinkeistä sekä kauhutarinoista, mitä kaikkea sitä voikaan päivän aikana tai sen jälkeen sattua. Reilu viikon päästä sitten nähdään onko osittainen pullistelu ollut aiheellista, vai onko se ollut vaan pelkkää silmänlumetta ja bullshittiä. Koitan tehdä yhden bloggauksen tunnelmista vielä enne kisaa, mutta enemmän päivittelen Instagramiin reissun päältä kuvaa ja tunnelmaa. Eli jos et vielä seuraa, niin ala. jos et ylipäätään ole Instagramissa, niin liity, ja seuraa. Minut löytää nimellä kimmoholmstrom.
Numerolla 1863 mennään. Seuranta onnistuu Ironman.com kautta.

Loppuun lainaan Hugo peikkoa ja hyvää ystävää herra Ste:tä
”Edessä on enää vain pahin”

Ja loppuun vielä pieni kevennys.

Pahoittelut kirjoitus ja pilkku virheistä.
// Kimmo

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s