Vuoden viimeinen

Ristus mikä vuosi ja mitä reissuja. Paikotellen pukkas soijaa ihan huolella. Asetetut tavoitteet saavutettiin ja mahtui joukkoon muutama yllärikin. Oli kyllä hieno vuosi kaikinpuolin. Parempaa ei olisi voinut toivoa!

IMG_5223
Kausi kahtena tauluna olohuoneen seinällä.

Barcelona ei ollut ajallisesti mikään jymy menestys, (5:43:20) mutta

IM Barcelonatodella hieno reissu, hienolla porukalla. Ja olihan se ensimmäinen kisa ulkomailla ja eka IM-sarjan kisa, ja vitsit mikä kisa se olikaan! Kylmiä väreitä menee vieläkin muin muistelen tuota.  Suosittelen lämpimästi. Mutta muistakaa treenata talvella erityisen hyvin. Varsinkin pyörää. Ne mäet, oi ne mäet… ne eivät ole helpoimmasta päästä.

Vanajanlinnassa yllätin itsenikin nousemalla ensimmäisenä vedestä omassa lähdössäni(M35-49), ajalla 11:16! Huikee fiilis. Ja kisa meni muutenkin ihan hyvin. Pyörä 33:58 ja juoksu 23:50. Loppusijoitus 10. (M35-39) sarjassa siis. Tästä jatkettiin hyvillä mielein onnistuneen kisan jälkeen kohti Vierumäkeä. Sehän meni sitten loppupeleissä ihan reisille. kisa oli siis grande katastrof. Paitsi uinti 23:28.IMG_4419

Säkylä triathlonin joukkuekisan pyöräosuuden hoitamiseen (43,5km) sain
kulutettua aikaa 1:08:32. Keskiwattien ollessa 256 saatiin keskinopeudeksi 38,2km/h. Ylivoimainen voitto irtosi ajalla 2:12:40. Osuusajat (Uinti: 22:58, Pyörä: 1:08:32, Juoksu: 39:42) Palkintona saimme ilmaisen ilmoittautumisen ensi vuodelle…

Mutta sitten mentiin Joroisille, joka oli yksi kauden pääkisoista.  Ja siellähän tärähti. 29:48 uinti, 2:25 pyörä ja 1:56 juoksu. Loppuaika 4:57:21!
Alle viiden tunnin haamuraja rikottu ja kauden tavoite saavutettu. BUM!

Aluemestaruustempo ajettiin Liedon Veikarissa elokuun alussa. 277W IMG_4474keskitehoilla ja 38,8 km/h keskinopeudella matkaan kului aikaa 30:20!

Sitten koitti elokuun 16 päivä. syntymäpäiväni ja Turussa järjestettävän ensimmäisen triathlon kilpailun toinen kilpailupäivä. Puolimatkan kisa, huikea päivä, koko perhe paikalla kuten Calellan rannoilla. Uinti 29:48, (ikäsarjan 2, miehistä 13 kovin aika) Pyörä 2:26, (ikäsarjan 3 kovin aika) juoksu 1:57 Loppuaika 4:57:03! Vaihtojen ansiosta paransin Joroisten aikaa muutamalla sekunnilla. Toinen 5h alitus samalle kesälle BUM, BUM!! Uskon että perjantain ja lauantain työtehtävien hoitelut verotti juoksusta terävintä kärkeä, mutta sama tuo. Aika hyvä, loppu hyvä. Ja sainpahan olla mukana ensimmäisessä TTW kisassa esiriipun molemmilla puolilla. Kunnia tehtäviä.

IMG_4700
Taisin voittaa Pasin ja mun välisen huuto kisan, jos sellaista ikinä olikaan…

hieno vuosi, hieno kausi. Nyt tiedän itsekkin että tästä touhusta on todellakin tullut elämäntapa, eikä pelkästään harrastus. Tämä vuoden viimeinen treeni on perinteinen Liedon uuden vuoden juoksu (11 km) ja ensi vuoden kalenteri alkaa täyttyä heti vuoden ensimmäisenä päivänä, että ei tässä mitään lepäillä ehdi…Vuoden ensimmäisille viikoille onkin luvassa pari sellaista napakkaa cath ö fish treeniä. Ööö, tuota, niin siis me käytämme paljon Kummeli termejä näissä. Miksi? koska niistä yksinkertainenkin ymmärtää mistä on kyseessä.. On 1 kpl catch ö run ja 1 kpl catch ö bike treeniä + pari sellasta speciaali sweet spot juttua…

Mutta hei! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta. Eteenkin perheelle, kun jaksavat minua. Ja wifelle erityis tnx huoltamisesta ja valokuvista. Olkoot täten tuleva vuosi kaikille ellei yhtä antoisa niin vielä antoisampi vuosi kun kulunut. Yöllä kello 00:01 on siis vuosi 2016, Se on Afrikka vuosi ja enää 100 päivää starttiin. Alkaa muuten hieman jo jännittämään…
Tässä vielä kausi 2015 numeroina.

Uinti 345km/ 142h
pyöräily 5680km/ 242h Josta treineriä n. 30h
Juoksu: 1081km/105h
sali/kuntopiirit 47h
Totals: 536h

Niin ja kiitos Lemmy rokista, Rest In Peace!

// Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s