Kausi 2016

Joulu on ovella, vettä sataa kuin esterin.. ja kaikkia …
Vääjäämättä myös vuosi lähenee loppuaan ja ensi vuoden kalenterin alkaa olemaan valmis. Melko paljon sinne taas tuli kaikkea, mutta aika hyvin ne sinne jakautuu.
Ennen virallista kauden alkua treeneinä tehdään Legendaarinen RR 300, leireillään viikko Espanjassa, ja tehdään omatoiminen puolimatkan ”kisa” kotimaisemissa…

Kisakausi alkaa siis 10.4 jo hehkutetulla IRONMAN South Africa kisalla. Josta tulee kaikinpuolin ikimuistoinen ja legendaarinen retki. (112 päivää starttiin)Näyttökuva 2015-12-20 kello 10.03.10

Siitä jatketaan Finntriathlon sarjan kimppuun. Vanajanlinna, Sprint ja Vierumäki, perusmatka. Näissä koitetaan parannella viime kauden tuloksia ja pyritään ylemmäs ikäsarjan listoilla.Vierumäellä sen ei pitäisi olla mikään ongelma… Siellähän oli viimekesänä se legendaarinen housu episodi, ja kisa meni ihan reisille..

Vanajanlinna ja Vierumäen välissä käydään juhannuksena ajamassa

20150620-40762
Perus juhannus…

Ratareisi 2016 Alastarolla. Toivottavasti olisi hieman kuivempaa kuin vuosi sitten…

Seuraava setti onkin Säkylä triathlon. Joukkueena taas, kun viime vuoden voiton ansiosta saatiin ilmainen osallistuminen. Mutta Pasi vinku että olisi kiva jos sais hieman poljettua pyörää alle enne juoksua. No siitä se ajatus sitten lähti. Vedämme alle Sprintin myös joukkueena. Minä uin, Pasi polkee ja Juha juoksee. Perusmatkalle osat vaihtuu. Juha ui, Minä poljen ja Pasi juoksee. Win Win!

Elokuussa verestellään muistoja kesältä 2014 Finntriathlon Tahko:n puolimatkalla. Turku jää valitettavasti väliin, koska olen sitoutunut työskentelemään tapahtuman puitteissa, niin aika ei riitä kisaamiseen.

Juhan kanssa ollaan syyskuussa lähdössä päättäämään kausi Kroatiaan. Kisana nopeaksi kehuttu  IRONMAN 70.3 Pula

ambrela the start
Semi ok startti paikka..

Tuollaisissa maisemissa on kiva ottaa kauden päätteeksi muutama Samin lanseeraama välikalja.. Tästä on tulossa taas mahti kausi!

Kalenteri kokonaisuudessaan löytyy valikosta.

// Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s