Get ready…

Thats a wrap, sano elokuvaohjaaja kun filmi oli purkissa. Syys-joulukuun pk-jakso alkaa olla kohta paketissa. Sain tehtyä todella hyviä tree12348694_979639648763931_361766429_nnejä, ja ennen kaikkea pysyin terveenä. , mutta koutsi kommentoi kitinöitä lauseella, Ota vielä rauhassa kun voit. Vuoden vaihteen jälkeen ikävöit rauhallisia lenkkejä… Okkei! Testejä tehtiin niin juoksun, uinnin kuin pyörän puolella. Uinnissa tehtiin 2 virallista 200+800 testiä, ja 1 omatoiminen 1000m testi. 200metriset meni 3min tuntumaan ja 800m paras olis 12:43, Viime vuonna sama 13:02 Tonni taas meni 16:09 Joka on 1min nopeempi
kuin viime talvena uitu vastaava. Treeneissä pystyy 3000m pääsarjan sisällä nykimään jo alle 1:30 satasia. Mennä vikon keskiviikkona uitiin sarjan keskellä 10x100m kaikki 1:25-1:23 väliin. Ja viiminen 1:19 ?!?!?!? Anteeksi mitä? Sehän on niin kuin helvetin kovaa. Viime vuonna maximi vauhti tais olla 1:27. Eli eteenpäin ollaan menty, ja hurjasti.

FullSizeRender
Verikoe on aina kiva…

Juoksun puolella juoksin tässä syksyllä 2 x 5km, Ruissalon mäkisellä reitillä. 5 kilsan ajat 23:24 ja 22:55. Marraskuussa 2014 sama 23:58. Kynnystesteissä vedin viime vuoden tapaan 6 kilometrin settiä. Ja nämä juostaan siis hallissa. Viimeinen kilsa 3:55/km vauhdilla. Parannusta tässä viimevuoteen 10 sek. Kynnysvauhdit paranivat samoin 10 sek. Aerobisen syke tippui 3 lyöntiä. All good!
Rauhalliset lenkit ovat siis purreet, ja kun niissä olen keskittynyt korkeaan frekvenssiin niin, onhan se kiva nähdä tuloksia. Garminin mukaan peruslenkeillä askeellus on  noin 170 askelta per minuutti ja esim Tiistain juoksuliikkeen 3x10min vedoissa viimeisessä vedossa  vauhdin ollessa 4:30/km, niin askellus on 190 askelta per minutti. Melko kovin tikkaa tarvittaessa.

Pyörällä tempaisin todella hapokkaan ftp testin. (Tähän kohtaan kuuluu sellainen oksentava hymiö…) Ihan hirveä testihän tuo oli. Varsinkin kun poljin yksin kotona olohuoneessa. Naapuri kuuli sanasta 12355179_978909935503569_1359839932_nsanaan Slipknot live keikan seinän toiselle puolelle. Sori Lehtonen, mutta tämä tulee toistumaan kuukausittain 😉 Survoin pyörää kuin tulpatonta mopoa. Happi meinasi loppua ja lopussa pyörytti, mutta maaliin päästiin. 20min keskitehoksi tuli 238W ja maximi vedon lopussa oli
339W. Nousevasti pystyin polkemaan. Aloitin ehkä hieman varovasti kun hyytymisen pelko oli mielessä. Onneksi näin ei käynyt, vaan sain tehtyä suht tasaisen ja toden mukaisen testin kuntoon nähden. Nyt on sitten lähtötaso selvillä millä aletaan puskemaan seuraavan jakson treenejä. Ohjelmasta ei ole vielä tietoa mutta jos käsketään tarkastamaan Netflix jäsenyyden voimassaolo, niin kai se kertoo jo jotain.. Uudenkaupungin putki taitaa myös tulla tutuksi seuraavan 3 kuukauden aikana… Heti tammikuun alussa onkin jo luvassa tyhmäpyöräilyn klassikko, eli Röret Runt 300. Viime kerralla ajoin 210 kierrosta, mutta nyt survastaan koko 300 + se pakollinen 1 extra kiekka. Possumunkkien kanssa pitää olla varovainen.. Ne alkaa närästämään jos syö monta..

Leireilemään lähden Helmikuun alussa viikoksi Espanjan Torreviejaan. Syy kohteeseen on se että vanhempani eläköityivät ja vuokrasivat talveksi asunnon tuolta. Näin kuuluisi kaikkien toimia! Itse teen joskus kyllä ihan samalla tavalla, jos se vaan on mahdollista. Reittejä tuossa jo hieman katsastelin. On suht tasaista ja löytyy niitä nousujakin. Tempo pyörää alle vaan. Saanpahan livekilsoja alle enne Afrikkaa. Tulossa mahti reissu. Vanhemmat on jo olleet siellä useamman kuukauden joten parhaat safkapaikat on jo rankattu, niin ei mene arpoessa koko lomaa. Sekä rouva että pikkuneiti Holmström pääsevät mekko kaupoille kun minä hikoilen kestopäällysteen päällä.. Win Win tilanne muuten paitsi mun lompakolle…

11224674_977439615650601_4815635832819442913_n
Halliyhdistelmätkin alkoivat.

Afrikan pyörä ja juoksureittikin muuttui tietöiden takia. Pyörästä lähti reilu 200m nousua pois, ja se ajetaan pelkästään rannikolla ja edelleen kahtena 90km lenkkinä. Nousumetrejä 680m per kierros. Eli öbaut sama kuin Joroisilla. Tosin vieno vastatuuli ei tee tuostakaan yhtään sen helpompaa..
Juoksu vaihtui kolmesta kierroksesta neljään kierrokseen. Tavallan hyvä mutta tavallaan taas ei.. 3 olisi henkisesti ehkä helpompi kuin 4 mutta toisaalta kierroksen matka on taas lyhyempi.. Nyt kun tuo pyöräreitti muuttui, niin loppuajan laskenta meni uusiksi.. Se alkaa nyt ihan eri luvulla joka alunperin oli ajatuksissa.
Kohta siis heitetään 3+1 jaksotus arkistoihin ja aletaan painaa kaks+ykköstä. Motivaatio ja treeni kiima nousee vaan. Eikä väsy paina poikaa ollenkaan. Kohta selviää mihin entinen läski pystyy!
testit on testejä, mutta kisa on kisa ja sitä varten tässä hikoillaan!

123 päivää starttiin!

// mä annan tälle kaiken ku enempää ei oo.                                                     Olen Kovempi, parempi/ nopeempi, vahvempi //

// Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s