Treeniä, kalenteria ja kisaa

8 lokakuuta

No nyt on kohta kuukausi painettu ohjelman mukaan treeniä ja fiilis aivan mahtava. Ohjelma ei ole liian raskas ja 13-15 h määrä on helposti saavutettavissa viikottain ilman turhaa rypistystä. Kokeilin näin aluksi painotusta 3 kovaa 1 kevyt. Tuntuu toimivan mulla ihan hyvin, joten samalla kaavalla jatketaan. Ylimenokauden jälkeen ei mikään tuntunut oikein lähtevän liikkeelle kunnolla. Varsinkin uinti oli kuin oljyssä oli koittanut räpiköidä. Mutta nyt tuntuu taas että alkaa otetta löytymään. Samoin juoksun kanssa. Ihan paskaltahan se tuntu lähteä hölkälle, mutta nyt menee jo ihan kivasti. Juoksu painotteisen ohjelman hyödyn alkaa jo nyt huomaamaan. Juoksen tällä hetkellä samaa kyytiä omilla perus lenkeillä kuin esim viime keväänä. Lupaa siis ihan hyvää tulevalle, jos kehitys pysyy samana. Ja miks ei pysyis.
Huomaa hyvin että tekemistä on muutettu ja määriä nostettu, kun reidet, pohkeet , selkä ja varsinkin vatsa ”lihakset” ilmoittavat itsestään pienellä kivulla. Ei pahaa vaan hyvää kipua se on. Vahvistuvat penteleet. Enkä laita vastaan! Vaikkakin olen sjoittanut sievoisen summan rahaa aikoinaan keskivartalooni, niin ei kyllä harmita että juuri tämä sijoitus ei tuottanut tulosta. Sanotaan että ylipaino = ylivoimaa?? Juu niin on alamäissä, mutta entäs ylämäet?? Ei toimi, eli läski saa lähteä!Ensikauden kisakalenterikin alkaa hahmottua. Finntriathlon #kerääkokosarjaa koitetaan osittain painaa läpi. Alunperin kauden päätavoite Tahkon osakilpailu jää pois. Sillä Turussa järjestetään 15-16.8 Turku Triathlon Weekend! Eihän sitä nyt kotikisoja sovi väliin jättää. Kisa käydään ihan Turun ytimessä, joten kisa on todella katsoja ystävällinen. Lisätietoja tapahtumasta tipahtelee pikku hiljaa kunhan organisaatio saa reitit sun muut lyötyä lukkoon. Luvassa huikea tapahtuma, jotain mitä ei ole koskaan aikaisemmin koettu..
tsekkaa tuolta lisää
www.turkutriathlonweekend.fi
Ja käy tykkäämässä tapahtuman facebook sivuista tuolta KLIK!
Päivityksiä tapahtumaan ja sen ympäriltä kannataa tsekata myös
Instagramin ja Twitterin puolelta. Löytyy nimennä Turkutw

-Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s