Varustelua prt. xxx ja aluetempoa

7 toukokuuta

Eilen oli Lounais-Suomen aluetempo kisojen avaus Ilmarisissa. Kauhialla tohinalla töistä himaan, alien suit niskaan ja autolla puoli väliin seurakaveria vastaan, josta pyöriteltiin rauhassa kisapaikalle. Kisapäivät ovat siitä kivoja kun aina on pieniä perhosia taas vatsassa.
Kisa meni kaikin puolin hyvin. Paremmin itse asiassa kuin odotin. Jalat ei loppunu, eikä äijä. Eli aika optimi suoritus näin kauden alkuun.
Keskisykkeen ollessa 178 ja max. 190 ja keksi kadenssi tasan sata. Näillä luvuilla saatiin reitti ajettua aikaan 16:23. Parannusta viimevuoden maantiepyörällä ajettuun parhaaseen tuli 1:20.
Viralliset tuloksetOn tuo nykyinen DA4 vaan hyvä pyörä ajaa ja nopea, varsinkin kun alla on uudet Mavic cosmic carbone slr kiekot. 42mm hiilikuitu lapa + hiilikuituiset aeropinnat. painoa parilla 1450 g. Kiekot Rullaa vat kuin unelma ja mikä tärkeintä niin pienen teippi tuunauksen jälkeen oavt ihan törkeen hyvän näköiset. Pyörä kevenei huomattavasti verrattuna Feltin omiin ensiasennus kiekkoihin.

2 viikon päästä olisi seuraava aluetemmon osakilpailu Mietoisissa, 10 km sekin joten siellä sitten taas uudet revitään niin että meinaa oksu tulla.
Sitä ennen painetaan perustreenejä tehopainoitteisin.  4 viikkoa ensimmäiseen tri kisaan aikaa… alkaa jännittämään ja pelottamaan… huisia… mutta luottavaisena!

See ya.

– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s