Yöllistä aherrusta

28 huhtikuuta

Viime viikko meni aikalailla pyörän seljässä. kilsoja yhteensä 250. Pyörä alkaa kulkemaan öbaut halutulla tavalla. Pientä väline urheilua on vielä luvassa. juomapulloteline ongelmaan ratkaisua, ja kisakiekotkin pitäis saapua tässä lähipäivinä…Ensimmäiseen kisa on kesäkuun puolessä välissä joten vauhtiin on luvassa vielä nousua. Ja hyvä niin, koskaan kun ei mene tarpeeksi lujaa. Ei sinne häviämään lähdetä. Jos pääsiäis maanantain porrasjuolksuja ei oteta lukuun niin ainuttakaan juoksulenkkiä en pyöräilyltäni ehtinyt tekemään. Lauantaina oltiin katsomassa Hirvensalossa Simo Klimscheffskj:n muistoajoja. Kovaa kyytiä pro miähet painaa menemään, kun on lappu lonkassa. ELi sarjan maaliin tultua, seura kaverini kysyi, etää olenko tulossa Aurajoen Yöjuoksuun? Jaa, en tiedä, en muistanut että sellainenkin on tänään. Ok, tuu mukaan vaan, jälkiilmoittaudu kympille, se on hieno tapahtuma. OK, tullaan sitte. Eli minua ei siis ole kovinkaan vaikea puhua ympäri näissä asioissa.
Kävin ilmoittamassa iltse 10 kisaan, ja saman tien kun sain numero lapun käteen syke nousi 80:stä 100:n Ja tuttu kisapäivän tunne valtasi kropan, vaikka starttiin oli aikaa vain 3 tuntia.
kotiin ja pientä ruokaa massuun, lenkkarit jalkaan ja Forum marinumille josta lähtö tapahtuu.
Paikalla oli paljon seurakavereita, ja muutama muu tuttu. Yhteensä 5 ja 10 km matkoille oli 500 juoksijaa. Aika huikea määrä ihmisiä.Tavoitteena oli juosta itselle sopivaa ja treeni lenkeiltä tuttua vauhtia. Edellinen itsekseen juostu 10 tuli aikaan 1:06 ja aikaa tästä n 3kk. Joukon keskeltä kiva spotti ja matkaan. Juoksu tuntuu heti tosi hyvältä ja kevyeltä. jatkoin ekan 5 km öbaut samaa tahtia. puolimatkan aika 31 min. Enteilee omaa parasta. Lähdin toiselle kierrokselle hyvällä fiiliksellä ja tiesin pystyväni vielä kiristämään hieman, No se lappu siinä rinnassa saa ihmisen tekemänä ihmeitä. Kiristin heti alussa vauhtia ja mietin että tuon ohitan ja tuon ja viel tuon siinä mää puuskutin muiden ohi ihan huomaamatta. kyltissä lukee 7 km, aikak kiristää tahtia taas kun kerran kulkee. Nappasiin muutaman sijan siinä vielä kunnes maaliin oli matkaa n. 300m Edessäni oleva 5 hengen porukka tsemppaili toisiaan että nyt täysillä, jaksaa jaksaa, ei ole enää pitkä matka. Ja minä notta perkele, tehän tulette muuten mun jälkeen maaliin. Komeesta kaikki irti, syke oli yli 190 ja omasta mielestä askel kuin gasellilla. Menin kuin meninkin sen porukan ohi vaikka takareisissä kipu alkoi olla jo aika kovaa. Maaliviivan ylitys ajassa 59:12 WTF! juoksinko minä tuon alle tuntiin? Ihan päällikköä. En olisi ikinä uskonut, vaikka kaveri sanoi mulle että kyllä sä sen alle tuntiin juokset. En uskonut silloin mutta nyt uskoin. Huikea fiilis.
Suosittelen kaikille tätä tapahtumaa. Todella hyvin järjestetty ja reitti on helppo, nousua ei nimeksikään eli sopii kaikille. Turun Urheiluliitolle iso käsi järjestelyistä.

Sunnuntaina olikin luvassa palauttava seuran kimppalenkkiä fillareilla. 4h 45 min ja 132 km.
Reidet kiitti ja kuittasi kun pääsin kotiin.

Juoksuun tarvitsis seuraavaksi alkaa panostamaan, hieman vaikeaa koska fillarointi on niin paljon kivempi tapa treenaata.. No mut nyt meen uimaan kun ei viime viikolla ollut yhtään vuoroa, halli oli suljettu SM-kilpailujen takia.
Pieni tauko tekee vaan hyvää.

Mika Simolaa lainatakseni
”ketju poikki”

– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s