7 lokakuuta 2013

Juoksutestiä ja uintivälineitä.

Tänään kävin juoskemassa ensimmäistä kertaa sitten 2 viikkoon. Polvi sai hittiä 2 viikkoa sitten maastopyörä kisoissa. Nyt tuntuu taas pelittävän. Juoksi lyhyen vajaan 5 kilsan lenkin, ja kulki yllättävän hyvin. 6:16 min/km keksivauhtia mentiin. Parasta kyytiä tähän mennessä. Pitää keskittyä venyttelyyn oikein kunnolla kun tuntuu pakarat jumittavan aina välillä.. Mutta uinti tekee siihenkin hyvää.
Keskiviikkona on tulossa tekniikka kurssi nro 6. Paljon on opittu ja rupee vartalo pysymään jotenkuten aisoissa. Harjoitteista on ollut huomattavaa hyötyä ja huomaan itse kuinka tekniikkaa ja rytmiä alkaa syntyä. Lauantai aamuisin on seuran vapaa vuoro. Semi aikaisin…07.30 alken. On aika vaikeaa saada kroppaa toimimaan tuohon aikaan, mutta eiköhän se siihen totu. Hommasin itselleni tuollaisia harjoitusvälineet. Lättäreillä pitäisi saada voimaa ylävartaloon, jolloin vedon pitäisi helpottua, ja pullerin tarkoitus on ilmeisesti pitää jalkoja lähellä pintaa ettei raajat pääse vajoamaan uinnin aikana. Tällöin pystyy keskittymään muihin asioihin. Noh lauantaina päästään testaamaan. Ja palailen tähän myöhemmin.Palaillaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s