29 syyskuuta 2013

MTB maratoonia

Käytiin Sunnuntaina Samin kanssa ilman minkäänlaisia odotuksia ajamassa Hämeenkyrössä MTB marathon kisa. Tarkoitus oli ajaa täys mara 70km. mutta omalt aosaltani kisa jäi puolikkaaksi. Kiitos sen yhten sankarin joka kyynerpäällä tuuppasi minut kivikkoon. Vasen polvi otti hieman isku siinä rytäkässä Koitin saada loppupään ajajia vielä kiinni, mutta haavet siitä kariutui kun erään maatalon isäntä ajo mönkijällään viereen ja jysyi että eikös teidän reitti kääntynyt vasemmalle tuolta mäen notkosta noin 2 km sitten…Loppu matka menikin rauhallisesti itsekseen ajellessa ja taluttaessa…Kauheeta kyytiä ukot pitää poluilla, ei mitn jakoa niihin kemuihin. Eikä mun 51 kg painava ja 160 mm molemmista päistä joustava enduro pyörä ainakaan auta asiaa, mutta vaikka olisi 8 kilon hiilikuituinen maasis niin en silti pysyis edes hetkeäkään perässä. Vaatii aikamoista taitoa tuollainen meneminen kivikoissa ja juurakoissa. Eli pysyn maantiellä. Maastopyöräily kyllä pysyy lenkki hommissa mukana, mutta kyllä kisa hommat tuli taputeltua kasaan.  Tässä vielä Garmin käppyrää reitistä
Maanantai olis lepopäivä ja tiistaista alkaa taas tri treenit. Juoksu ja uinti tekniikkaa….Ai niin 4 viikkoa menty vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Tuloksena aamupaino tänään
84,2 4 viikkoa ja – 2 kg vuhuu!

– pimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s