3:n sarja

28 kesäkuuta

Hakuna matata!
Kohta on taas aika laittaa jalalla koreaksi. Sillä kisaputki alkaa. 3 viikkoa ja 3 kisaa. Vierumäen perusmatka, Säkylän juokkue/pyöräily ja Joroisten puolikas. Hienot 3 viikkoa tulossa.
Treenit on sujunu todella hyvin. Pääsääntösesti mulla on ollut todella napakoita täsmätreenejä. Tuntuu että ovat kyllä menneet suoraan reiteen, ja jokaisen pyörän päälle juoksu 30-40 min josta eka kilsa reippaasti ja loput perusvauhtia. Uinti on sitä samaa hyvää omaa tekemistä. Viime viikolla uin 3 kertaa avovedessä ja jokaisella verraa 200-750 m ja siihen 1800 m joka sisälsi 2 hieman reippaampaa osuutta. Eilen kun melkein kaikki muut oli Kiskossa kiskomassa niin mulla oli oma yhdistelmä treeni. 0630 maauimalan altaassa 2x400m, 4x200m, 4x100m racepacea. Kello jäi kotiin joten piukkaa
dataa ei ole, mutta kulki kyllä hyvin. Viimisillä 3 satasella joutu oikein puristamaan. Uinnin jälkeen perinteisesti aamukahvi ja croissant vierasvenestaman kahvilassa, aamu-auringon piasteessa. Kotona jo 10.00. Siitä luonnollinen siirtymä IA:n satulaan ja koutsin valvovan silmän alla pyörätreeniä tekemään. ohjelmassa verrat + noin. 40 min tasasesti puolikkaan wateilla. Alussa hieman lähti lapasesta ja unohdin toimeksiannon. VAIHTEISIIN EI SAANUT KOSKEA! sitten pääsin jyvälle, ja loppu menikin oikein hyvin. Ylämäissä hieman hankaluuksia pitää watteja aisoissa, mutta ihan ok. 33min 20km, kynnyssykkeillä, cadenssi 89, keskiwatit 227, keskinopeus 34,5 km/h vesisateessa vastatuuleen. Verraa himaan ja Newtonia jalkaan. 40 min juoksua josta eka kilsa reipasta 4:35/km ja loput perusvauhtia. Alle kynnyksen 5:25/km matka 7,4 kilsaa. Päikkärit ja pitsalle. Illalla sohvalla tunsin kun reisiä oikein poltti on sama kuin Treeni on mennyt perille ja reisi vahvistuu!

Kesäinen Turku on kyllä komee. TTW:n uinti reitti on sitten tällänen..Ei paha

Ensi viikolla jotain herkistelyä ja lauantaina vierumäellä katotaan mikä on päivän boogie. Lupa on vetää aivan urkuauki Joten ässä on oikeastaa 3 tulos vaihtoehtoa. 1) aivan nappisuoritus 2) yliyritys ja pettymys 3) totaaliromahdus juoksussa. Veikkaan vaihtoehtoa….
Tänään aamusta toisen kesäpäivän kunniaksi 119km peekoo pyörä ja illalla samppalinnaan vielä kellumaan. Kyllä on hyvä boogie! Afrikka on mielessä koko ajan ja motivoi ihan eri tavalla kuin mikään muu tähän asti.

Better, Stronger Faster
– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s