Panokset kovenee

27 toukokuuta

Panokset kovenee ja kisa lähenee. Tuleva ensimmäinen kisa pyörii nyt jo lähes päivittäin mielessä..
Onko se sitten hyvä vai huono asia, en tiedä. Mutta hyvällä mielellä mennään.
Aluetempo osakilpailu nro 2 oli viime viikolla matkana perus 10 km mutta reitin todellinen pituus olikin  10,5 km. Ei sen väliä, kaikille oli sama. Pientä sähläystä se aiheutti kun oli outo reitti, ja ajettiin lämmittelyksii se kerran läpi, ja katottiin kääntöpäikka valmiiksi, mutta ei se siinä sitten ollutkaan. Noh, onneks ei ajettu maailman mestaruuksista…
Loppuaika 16:32 keskarilla 39, Eli kympin ajaksi tuli 15:56. Sain siis 16 minuutin rajan rikki ja maaginen 40 km/h keskinopeus raja lähenee. Wuhuu!!!!! Jos kaikki menee kesällä ihan ok, niin loppu kesästä raja menee vielä rikki.Torstain yhdistelmätreenit meni paremmin kuin edelliset. Nyt oli uudet izumin tri kengät ja juoksutossuissa pikanauhat. Vaihdot oli turbo nopeita. Fillari kulki hyvin ja juoksu tuntui oikein maukkaalta. Itse asiassa juoksu tuntuu aina kulkevan paremmin fillarin päälle kuin ihan ”kylmiltään”

Lauantaina oli tiedossa joko 800 tai 1500 m uintitestiä. Päätin kauhoa 800 m metriä. Tämä jäi kuitenkin 600 m koska vasen takareiteen iski miehekäs kramppi ja leikki jäi siis siihen.
Luulen että syy on että on ollut niin kuuma viikko enkä ole muistanut juoda tarpeeksi ja perjntaina oli hieroja. Pohkeet olivta meinaan lauantai aamuna sen tuntuiset että olisin juossut vähintään maailman ympäri.

Ja nyt on avovesi kausikin avattu. Littoistenjärvessä oltiin pienellä porukalla tuossa sunnuntaina.
Eikä se niin kamalaa ollut, vaikka ei totuttuja kaakelisaumoja nähnytkään.
Navigointi tuotti alussa hieman ongelmia, mutta loppua kohden se sujui jo hieman paremmin.
Treeniä se vaatii, kun nostan välillä liikaa päätä, jolloin jalat tippuu ja vauhti melkein pysähtyy. Mutta muuten meni ihan mallikkaasti. Ja olen tyytyväinen suoritukseen, kun ei tullut mitään paniikkia näkymättömyyden takia tai muiden uusien elementtien johdosta. 1,6 km muutamalla reitin muutos tauolla aikaan 32 min.

Helatorstaina olisi luvassa seuraava avovesi setti aamulla, iltapäivällä 60 km tempotreeni.

– Anna sen soida!

– kimmo –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s