Sawubona!

24 toukokuuta

Olen tuossa välillä väläytelly että on muutamia juttuja mielessä ja suunnitteilla on jotain. Ja että kaikki aikanaan. Barceloonan jälkeen oli jotenkin niin vahva olo että suunnitelmista tuli totta.

Ilmoittauduin Ironman South Africa täydenmatkan kisaan. Hui tsiisus sentään. Tämä tietää syksyksi ja talveksi armotonta treeniä. Tulee treineri varmaan liiankin tutuksi. Mutta innolla odotan kaikkea. Kisa ei ole helpoin mahdollinen, mutta mainoksessa oleva lause ”Vaikuttava kisa maailman laidalla” kertoo aika paljon. Ensimmäinen täyden matkan kisa ja eka visiittii etelä afrikkaan…huh, huh. Ja reisusta taitaa tulla muutenkin aika legendaarinen sillä Tatukin on ilmoittautunut. Ja retki on luokitukseltaan AA+ koska rouvat eivät lähde reisuun. Mitään varmuutta ei vielä ole mutta seurue saattaa kyllä kasvaa vielä muutamalla äijällä. Mutta hei, focus nyt oikeisiin asioihin. Lunastetaan ensin tämän kauden lupaukset aj hoidellaan kesä ja kotimaan kisat kunnialla ensi ensin. Keskitytään sitten tähän. Nyt on leikattu lautaselle todella iso pala kakkua, katsosaan saanko syötyä sitä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s