9 kesäkuuta 2015

Kohta mennään taas.

Lepoviikko vietetty ja joku ihana kesäflunssakin selätetty. Tämä on ollut ensimmäinen kokonainen viikko kun on päässyt taas treenin makuun. Esim Pe-Su 9h 20 min / 264 km fillaria, josta osa aivan järjettömään vastatuuleen. Lenkkien päälle aina lajinomainen jatkumo, eli pieni 15 min kevyehkö juoksu. Eilen oli nouseva VK juoksutreeni Skanssin (2,1) km reitillä, juoksin 3 kierrosta keskareilla 5:15, 4:48 ja 4:41. Nuo näyttää tuossa ihan hyviltä, mutta tarkoitus oli juosta 4 kierrosta mutta ensimmäisellä vauhti karkasi, joten päätin juosta vain kolme. Ihan hyvä näin. Hieman raskaalta tuntui jalka, johtuen varmaankin tuosta pyörä määrästä, ja siitä että jahtasin lauantaina Lemu-Nousiainen pätkälle uutta strava ennätystä. Kärkeen mentiin niin että heilahti 5,8 km / 8:18 / 42,3 km/h! Tuuliolot suurin osa sivutuulta, mutta pieni pätkä vastaista, mutta oli joukossa myös myötätuulta.. Mutta silti. Listan kärkeen. Avovedessäkin ollaan päästy jo puuhaamaan. Alkukesän treenit tehdään perinteisesti Littoistenjärvellä, kun se lämpenee niin nopeasti, haittana on että sinne myös syntyy levää todella

Littoistenjärvi ja avovesikauden avaus

nopeasti kun ilmat lämpenee. Nyt ei tunnu että tuosta olisi pelkoa. Head swimming toimitti meille poijut, joilla tehtiin järvelle n 700 m rata. On todella hienoa kun voi kerrankin treenata suunnitusta ja poijjujen kiertoa enne kisoja. Tekee seuran uusille jäsenille todella hyvää. Tänään olisi luvassa taas treeniä siellä, josta haetaankin vauhteja sitten sunnuntaina kisattavaan Finntriathlon vanajanlinna, sprintti kisaan. Suunnitelmana oli tehdä yhdistelmä, mutta jalkojen tukkoisuuden takia teen pelkän uinnin. Torstaina onkin sitten specifioitua pyörää luvassa, joka haiskahtaa avaavalta / viimeistelevältä treeniltä.. Kisaa ajatellen olo on ainakin vahva, mutta sunnuntaina sen sitten näkee mikä on todellinen päivän kunto. Sää näyttää toistaiseksi ainakin ihan paskalta, 13 astetta, pientä tuulta ja mahdollista vesisadetta. Mutta mulle oikeastaan ihan sama. Vedän torviauki jokatapauksessa. Ja tulee mentyä himan kovempaa jotta ei tulisi kylmä.

Tästä alkaakin sellainen kiva nousujohteinen kisaputki. Sunnuntaina sprintti. Muutama viikko taukoa ja perusmatka 4.7, 11.7 perusmatkan joukkuekisan pyöra ja 18 päivä on Joroisten puolikas. Näistä on hyvä hakea vauhtia kauden pääkisaan eli Turkuun. jonne on muuten enää 66 päivää aikaa… huh.

Mutta ensin on kuitenkin hoidettava yksi ikävämpi asia. Tänään pitää saattaa Isoäiti haudanlepoon..
Nämä ei oel koskaan hauskoja juhlia vaikka tarjolla onkin kakkua, ja varsinkaa nyt kun kyseessä on lapsuusajoilta todella tärkeä ihminen.
Aika kultaa muistot, kiitos kaikesta, lepää rauhassa Isoäiti..

-Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s