Aikataulussa ollaan.

24 tammikuuta

Terve taas. Täsä mä olen, hei! Tuntuu taas pitkästä aikaa ja ensimmäisen kerran sen melkein kolme viikon sairastelun jälkeen että homma toimii ja alkaa kulkemaan taas.

Halliyhdistelmissä ja ohjelmaan lisänä tullut 2h treineri setissä pyörä on vielä hieman tahmea mutta ihan

ok. Ja hei nyt on PRO! Joululahjaksi itselleni ostamani wattikammetkin sapuivat, uuuhhhhhh! Aivan mahtava kapistus. Miten ihminen on pärjännyt ilman näitä? Ja bonuksena että saa luopua kaikista ylimääräisistä nippuside viritys antureista kun kammista tulee myös cadenssi.

Ja joululahja 5/5 on myös täällä. Saan sen ensi viikolla kotiin…. Sit on kaikkee…
Keskiviikon tehouintitreenissä kellotin 50 m parhaan ajan itselleni ikinä! puolentoistatunnin treenissä tuli matkaa 4000 m ja pääsetti oli tällä kertaa 4 x 200 m, 6 x 100 m ja 12 x 50 m nousevalla teholla, josta viimeinen 50 m piti olla kovin. Ja kauhoin sen aikaan 39 sek. Kovaa ollaan tultu, vaikka treenin alussa tuntu ettei kulje mihinkään. So happy!
Tämä lupasi siis aika hyvää lauantai aamun 1000 m testiuinnille. Alku oli tahmeeta, ja aamupala kävi kurkussa 400 m kohdalla. Loppua kohden paraani ja uinti tuntui rennommalta. Tuo on tosi vaikeaa tuohon aikaan aamusta, varsinkin kun ei pääse verraamaan alkuun tarpeeksi. vain 300 m. Ppitäis päästä uimaan vähintään puoltuntia erilaisia tekniikka ja veto juttuja. Mutta noilla mennään. Ompahan vertailu kelpoisia aikoja kaikki keskenään. Nytten kun painokin on alimmillaan ikinä ja Keskiviikon jälkeen itseluottamusta puhkuen altaalle. Kello pysähtyi aikaan 17.05 Olen kyllä ihan tyytyväinen tuohon, kun vertaa edelliseen viime maaliskuussa uituun ja sen aika oli 17.47. Mutta samalla olin hieman pettynyt. Odotin 16 alkuista aikaa. Ja kotiin päästyäni, tunto kropassa oli kuin minkä tahansa lauantai uinnin jälkeen, eli kaikkea ei äijästä saatu irti. Mutta nää on näitä, ja kesällä sen kuuluukin vasta kulkea. Ja jäipä jotain parannettavaa ensi kertaan.
Illalla sitten vielä juoksulenkille. Muutamana päivänä on sadellut lunta joten piikkikengät sai jäädä hyllyyn. Hymyssä suin Newtoneilla ulkoilemaan. Ja kiitos Marectus-hierontapalvelut kun aukaisit perjantaina jaloista kaikki jumit. Ja niitä löytyi. Juoksu kilsojakin on tullut aika reippaasti, mutta luulen että suurin syy on nuo nasta kengät. Ja voi herranjumala kun tuntui hyvältä juosta, rullasi ihan eri tavalla kun koskaan aikaisemmmin. En pahemmin sykemittari katsellut, menin fiiliksen mukaan, ja se oli hyvä. Rokki raikasi korvissa ja keltaiset tossut liisivät. Tein pieniä 50-100 m spurtteja silloin tällöin, ja ne auttoivat saamaan oikeasta rytmistä ja vauhdista kiinni, muuten se olisi taas ollut sellaista junnaamista.
12 km, 1.06, 5.35/km keskisyke 10 lyöntiä alle aerobisen kynnyksen!
Niin kuin koutis sanoi, alkaa poika olee tikkarissa!
Nyt tästä aamupalaa ja kahvia naamarin, ja 2h sisäpyörä treeniä tekemään. 6×20 min settejä netflix:llä säestettynä. Luulen että ruudussa vilahtee tänään Iso-Arska, kun uutuutena sinne on tullut alkuperäinen Conan Barbaari elokuva!!! Ja illalla luonnollisesti vielä untitreenit.
Ensi viikonloppuna on sitten TTW Training Camp, joten tulee olemaan huikea viikonloppu.
Muutama mahtuu vielä mukaan. www.turkutriathloweekend.fi
Juttua leiristä tulossa…
ps. 61 päivää jäljellä Teneriffan treenileirille, 112 päivää Barceloonan IM 70.3 starttiin, 172 päivää joroisille ja 202 päivää TTW starttiin
Kohta on kevät niin jaksaa, painaa, painaa!
Ja hei, tää on oikeesti vielä siistimpää miltä tää näyttää ulos!
– kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s