Joroisten juokkuekisa

20 heinäkuuta

Koska aloitin harrastuksen vasta syksyllä, niin en ehtinyt ilmoittautua Joroisille henk. koht puolimatkalla. Ja eihän puolimatka ollutkaan alunperin ensimmäisen kesän ohjelmistossa. Kuitenkin sain mahdollisuuden osallistua tapahtumaan joukkuekisan uimarina. Ja mikä ettei, uinti kun minulla tuntuu kulkevan. Ja Joroinen toimii samalla välietappina ja treeninä Tahkoa varten.

Saavuttiin mestoille perjantain hyvissäajoin. Tutustuttiin Expo alueeseen ja käytiin kisainfossa.
Homma tuntui selkeeltä sekä ohjeet, että järjestelyt toimivilta. Sprintti kisan jälkeen tsekkattiin vielä suoritus- ja vaihto paikat sekä vietiin Samin pyörä valvatukselle T1 vaihtoon. Sitten hotellille ja nukkumaan.

Aamulla kello soi 0500, ja suihkun kautta aamupalalle. Kamojen pakkaus ja autolla kisakeskukseen.
Viimeinen tavaroiden tsekkaus ja yhteiskuljetuksella valvatukselle odottamaan starttia, sekä laitaamaan pyörä

Vaihtoalue perjantai iltana.

ajokuntoon. Saavuttuamme valvatukselle oli 2 h aikaa starttiin. Aika kului suht äkkiä seurakavereiden kanssa jutellessa. Kaikilla oli hyvä fiilis.
Itsellä kun oli ”vain” uinti edessä, niin ehdin ihmetellä vaihtoalueen toimintaa kerrankin eri kantilta, kun ei itsellä ollut paniikkia laittaa kamoja kuntoon. Itseasiassa koko vaihtoalueen yllä leijaile jännityksen pilvi. Mutta se pilvi ei aurinkoa estänyt paistamasta. Pilvettömältä taivaalta porotti. Ei varjoa, vettä meni ihan pirusti. Onneksi olin laittanut aurinkorasvaa aamulla, muuten tekisi kipiää.

Kilpailu alkoi ja muutaman minuuttien välein eri ikäryhmät ampaisivat uimaosuudelle.
Joukkueiden vuoroni oli viimeisenä. Puku päälle ja valmistautumis karsinaan odottamaan.Minulla oli kaksi isoa mukia vettä mukanani, toisesta kaadoin päähäni ja puvun sisälle vettä, silti naama ihan hiessa kun oli niin kuuma. Toisesta join. Nauha nostettiin edestä ja saimme luvan siirtyä startti alueelle. Hermostuneisuuden tunsi ympärillä. Lakki korville, ja lasit päähän. 1 min lähtöön…
Otin paikkani toisesta rivistä aika keskeltä. 30 sek lähtöön… Valmiina painamaan nappia
Ja sumutorvi soi. Pari askelta ja sukellus. Sain hyvin rytmistä kiinni heti lähdöstä ja pääsin taas uimaan omalla väylällä muiden lähtiessä joko oikealla tai vasemmalle. Toiselle välipoijulle asti kaikki meni

Vaihtoalue lauantai aamuna

hyvin, sitten alkoi edellisen ryhmän hitaimpia tulla varpaat edellä vastaan ja armoton pujottelu alkoi.

Joku jopa ui poikittain suoraan edestäni. Säikähdin sen verran, että nostin pääni pystyyn ja ihmettelin että wtf? Mihin olin menossa, ihan oikeaan suuntaa näköjään. Tämä toinen kaveri ei niinkään. Homma jatkuu. Uinnista ei meinannut välillä tulla mitään, kun joutui nostelemaan päätä suunnistaessa niin ylös ja pitäämään hetken ylhäällä, jotta näkisin edessä olevat etten ui kenenkään päälle tai muuta. En halua pilata kenenkään kisaa sillä. Ihan hyvin sieltä kuitenkin pääsi ohittelemaan. Vasta loppu suoralla porukka hajaantui ja keskelle aukesi väylä, jossa pääsin uimaan omaan tahtiin. Ajasta ei ollut tietoa, mutta kun kerran väylä aukesi kiristin tahtia ja otin loppukirin. Portti oli ihan edessäni, nousin seisomaan, nousin vedestä ja suuntasin joukkueiden vaihtoalueelle. Huomasin Samin samantien vaihdettiin chippiä, heitettiin ylä vitonen ja Sami kirmasi pyörää hakemaan. Vilkaisin kelloa, helpotuin 32.14, oho! Luulin tosiaan että hitaampien ohittelu, paikoittainen pysähtely ja muut häiriötekijät olisivat hidastaneet enemmänkin. Olin tosi tyytyväinen aikaan. Täsmälleen mitä olin ajatellut.

Uinnin lähtö

Vaatteiden vaihto, muutamien sanojen vaihtoa kanssa kilpailijoiden kanssa ja busilla kohti kisakeskusta.
Loppukisan pidin seuralleni omahuoltoa juoksuosuudella. Oli kiva auttaa heitä tänä vaikeana päivänä ja toivon että siitä oli jotain hyötyä kisaajille. Kovasti koitin tsempata kaikkia! Ja sain jopa kunnian tarjoilla herra pääministerille kokista vikalla kierroksella.

Hieno päivä, reissu kaiken kaikkiaan. Loisto jengi, puitteet parhaasta päästä ja

Finishers!

järjestelyt täys 10! Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan, silloin toisin henkilökohtaiselle puolikkaalle..

Kiitos Sami ja Timo

Team Aika-ajo
uinti 32:14
Pyörä 2.27
juoksu 1:56
Loppuaika 5.01 jolla sijoitus 11/55

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s