Tahko lähestyy

1 elokuuta

Viime viikot ovat menneet treenien osalta todella hyvin. Ihan perus tekemistä sekä muutamia uusia juttuja. Hyvältä on tuntunu eikä paikat ole menneet jumiin. Ja olen jopa muistanut venytellä.
Kävin ajamassa 10 km tempon Ilmarisissa, samalla reitillä jolla olen ajanut kaksi kertaa tänä kesänä. Ajat olleet 16.48 ja 16,23 viimeisin oli 1 minuutin nopeampi kuin viime kesänä maantiepyörällä ajettu. Nyt pysäytin kellot aikaan 15.23. Ja taas minuutti pois. aika huikee parannus. Yllätyin itsekkin tuosta. Toivotaan että sama jalka säilyy Tahkolle asti!

Vehmaalla järjestettiin legendaariset teräsmieskisat taas ja olin tällä kertaa kannustamassa vaimoa kun hän osallistui ekaan tri kisaansa.
Jännitystä oli havaittavissa jo edeltävinä päivinä mutta komeesti hän siitä selvittiin. Tais tri kärpänen purasta…

Aluesarjan tempomestaruus kisoissakin tuli käytyä. matkana 20 km. hyviä treenejä noi paikalliset tempo karkelot ovat. Keskarilla 38,2 saatiin ajaksi 31,26 ja sillä M30 sarjan sija 1

Mielenkiintoisimpana treeninä on ollut porukassa uiti vajaa 5 kilometrin avovesi Kaarinasta Piikkiöön.
Myötätuuli auttoi asiaa mutta silti aikamoinen siivu. Parin teknisen stopin kanssa lopputulos on: 4,6 km aikaan 1.22. ( 3,8 km 1.05) Pitkän matkan aikana ehtii ajatella kaikenlaista, mutta yllätäävän hyvin se meni. Ei mitään henkisiä tai fyysisiä ongelmia. Samalla tämä oli pisin uimani matka.

Nyt sitten pari viikkoa rauhallista. Yksi pitempi juoksu, pari napakkaa pyörää mutta muuten valmistavaa ja herkistävää sporttailua tankkausta unohtamatta. Mahdollinen tavoite aikaväli on kyllä laskettu, mutta kellosta en kulunutta aikaa katso kuin vasta kuin maalissa muuten menee sekoiluksi.  Fiilis nousee. Tähän on tähdätty. Luvassa mahtava päivä!

– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s