5 päivää

10 elokuuta

Kisaviikko. Huh, Lauantaina olisi sitten se kauan odotettu startti. Seura järjesti eilen pienen briiffitilaisuuden Mika Luodo johtamana jossa käytiin läpi pitkille matkoille osallistuvan aisoista.
valmistautumisesta, tankkauksesta, kisanaikaisesta energiasaannista sekä muista tärkeistä asioista jotka itselle ei välttämättä olisi olleet ihan selkeiltä. Oikein hyvä. Kiitos Mika kuin jaoit kokemusta.
Juteltiin seurakavereiden kanssa tulevista koitoksista. Suurin osa menossa Kalmarin tai Köpiksen Ironman mittelöihin. Muutama meistä on tulossa myös Tahkolle. Jäi kyllä todella hyvä fiilis tuosta. Olen monen monta kertaa tästä varmaan maininnut mutta meillä on kyllä niin hyvä henki. On etuoikeus kuulua tuohon porukkaan!
Mutta jo kotimatkalla huomasin ajattelevani kisaa ja kisapäivää enemmän kuin aikaisemmin. Sama kotona huomasin olevani ihan ajatuksissani koko loppu illan. Tuo keskustelu aiheesta jotenkin herätti sen että se on ihan just. Itseasiassa 5 päivää enää. On kyllä hieno fiilis, kun melkein vuosi on tahkottu ja nyt olisi aika poimia hedelmät. Torstaina olisi lähtö kohti Tahkoa. En millään malttaisi.Mutta nyt on se hetki jolloin kisakone on viritetty huippunsa. On ne hetket jota joka ikinen on odottanu koko vuoden. Syy miksi altaassa on voitu pahoin ja miksi räntäsateessa on juostu. Oli tavoitteesi Hawain lippu, ikäryhmän sijoitus, aikatavoite tai ihan vaikka maaliintulo, niin sen aika nyt. On aika voittaa itsensä ja näyttä muille mistä meidät on tehty!
Ota se mitä olet lähtenyt hakemaan! Tsemppiä kaikille tuleviin koitoksiin.

jaksaa, jaksaa, paina, paina, ei oo enää paljoo jäljellä!

– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s