Viimeistelyjä vaille valmis.

Moro nääs.
Tässä kevyttä viikkoa viettäessä on aikaa taas pitkästä aikaa hieman kirjoitella. Challenge Turun järjestelyistä meni liki viikko palautuessa. 🙂 Että jos kisaaminen on rankka, niin voin kertoa että kisojen järjestely se vasta varsinainen täysmatka onkin. to-su 48h töitä… Mutta kaikki oli sen arvoista. Palaute kisasta on ollut pelkkää positiivista. Treenillisesti viimeiset 2 viikkoa ovat olleet kovia viikkoja. Ja kovempia kuin koskaan aikaisemmin. Taso, kestävyys ja kunto on noussut, koska viime vuonna tälläisten treenien jälkeen olisin ollut ihan valmista 3h päikkäri kamaa. Nyt ei. Jaksaa tehdä treenien päälle muutakin. Tosin 2 n. 16h viikkoa teki sen että sunnuntaina 4h pyörän ja 30 min juoksun jälkeen todellakin nukuin tähtipeiton alla. Ja hereillä ollessani katsoin Nacos season 2:sta… Tähän väliin on pakko sanoa että nykyään on oikein ilo lähteä juoksemaan. Tämä juoksu painotteinen treeni alkaa todellakin puremaan. Esimerkiksi edellis viikolla juoksin yhteensä 60 km. Se on taitaa olla enemmän kuin koskaan. Treenit puree ja juoksukunto on selvästi noussut. Ja se jos mikä saa hymyilemään ja motivoi tekemään kovemmin töitä. Myös pyörä tuntuu vahvalta. Muutama viikko ja nähdään mikä on lopputulema. Toivotaan että flunssat ja muut pöpölöiset pysyy pois. Barcelona on ihan oven takana. 2,5 viikkoa jäljellä! Fiilis kaikin puolin hyvä. Motivaatio on huipussaan ja mies iskussa. Ja uskon että kisasta tulee hyvä. Ilman loppuaika tavoitetta sinne lähdetään kisaamaan kuten on ollut tapana. Mutta aina niitä kuuluu laskeskella ja näin olen taas tehty tälläkin kerralla. laskelman tulos on 1x:xx:xx 😉
Kävin korkeanpaikan leirilläkin. Kemissä. Eskon 2v synttärit oli viime viikonloppuna. Tein samalla kevyen pyörä treenin Kemijoen hulppeissa maisemissa. Hästägillä erilainenmallorca.. Mukavaa vaihtelua, vaikka viikoloppuun tuli autolla ajettua 1600 km. Kevyellä viikolla voi ottaa hieman rennommin. Tällä viikolla taas ei. Pääsee painamaan oikein kunnolla. Se olis viimeistelyjä vaille valmis! Täysillä päin ja paareilla pois!
Jos et vielä seuraa Instagramissa niin nyt olisi aika. Seuraavien viikkojen ja varsinkin kisaviikon fiilikset tallentuu sinne.
14258349_1163938440334050_5320248379113677208_o

// Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s