Kesä tuli,motivaatio meni.

Vali vali vali vali… Sellainen hurjin treeni- ja kisakiima on poissa. Miksi? Imikö Afrikka minusta kaiken. Olen kuitenkin levännyt ja tehnyt kaikkea muuta tässä välissä. Myös sairastanut. Tarvitsen jonkin uuden tähtäimen ja motivaattorin. Teippasin pyörän uusiksi, jotta minulla olisi uusi pyörä. Se auttoi hieman. Vihreän värin nopeus vaikutus on kauhia. Sen sain todistaa sunnuntaina. 6 km strava pätkällä kiilasin sijalle 3. Tästä sain pientä innostuksen poikasta. Joten kotiin päästyäni tilaisin vihreä sankaiset Oakley ajolasit…Töissä on kiireisin aika koko vuodesta, joten stressi on ihan uudella tasolla taas. Afrikan jälkeen olen pystynyt tekemään 1 hyvän treeni viikon. Sitten iski flunssa.. Uimassa en ole käynyt kovinkaan montaa kertaa. Pääsenkö enää mihinkään? Muutama viikko sitten juoksuvedot kulki ihan hyvin. Nyttemmin pk lenkki oli lähes yhtä tuskallista kuin 200m vedot… Flunssan jälkioireita kenties? pienessä kuopassa on herra kenguru juuri nyt. Auttaisiko ylös pääsyyn jos ilmoittaudun Challenge Mallorca puolikkaalle..?Kokeillaan.. Sunnuntain lenkillä pääsin renkaan vaihto hommiin. Ensimmäistä kertaa lenkillä ikinä. Mikäs siinä vaihdellessa, kun oli hieno ilma eikä ollut kiire mihinkään. Hyvä Kimmo, sehän oli suuri menestys. Kiitos BBB. Teidän aero pumppu on number one!
ps. hätähousu kun olen, niin kiireessä tapahtuu virheitä. Typo on nyttemmin korjattu…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s