Askel tuntemattomaan

Kausi 2015 ohi, ja voi pojat millainen se olikaan. Kehitys kehittyi, ja kova työ palkittiin lopussa.
On tää uskomattoman hienoa sporttia. Välillä vit…aa, ja miettii että onko tässä mitään järkeä? Mutta kun tulee onnistumisia ja huomaa että räntäsade juoksut, hyvin myöhäiset uimatreenit ja ihanat treinerillä polkaisut ei ole menneet hukkaan, niin on se vaan makia tunne. Kyllä tämä vaatii hieman omanlaista ihmislaatua. Mielenvikasuutta kenties? Toisaalta sitä ei tiedä jos ei kokeile. Itsekkään en tiennyt omaavani näin kovaa kilpailuviettiä tai määrätietoisuutta urheilun saralla. Ja tässä hetki sitten vietettiin muuten minun TRI harrastuksen 2 vuosipäivä joten pullaa ja karkkia minulle, kun vielä saan sitä syödä 😉 Koska kohta se katsokaas taas on iso no, no!
Kauden alkupuolella syys-lokakuussa aloin kuvata pieniä pätkiä treeneistä. Ajatuksena koostaa kauden lopussa video matkasta kohti kauden päätääviä kotikisoja. Liikkuvaa kuvaa en saanut niin paljon kuin halusin, mutta toimii tuo ihan kuvienkin avulla. aika hyvin sen 11 kuukautta saa tiivistettyä reiluun 3 minuuttiin. Klikkaas tuosta.
The way to TTW 2015Vaikka kesä on kiva, kesän kotimaiset kisat on mahtavia, varsinkin kun näkee paljon tuttuja eri puolelta maata. Mutta ehkä eniten olen odotanut juuri tätä. Kesän loppua ja syksyn alkua. Malttamattomana tässä koitetaan ottaa muuta viikko rauhassa. Mutta kohta se on ohi ja Projekti IM South Africa pääsee vauhtiin. Tämä on motivoinut jo pitemmän aikaa. Ja todellinen näyttämisen halu syntyy siitä kun seurakaverit pitää tätä tyhmimpänä ideana ikinä. Eihän kenenkään pyöräkunto ole huipussaan keväällä, kun ei ole päässyt ulkona ajamaan montaa tuhatta kilsaa. Ehkä, ehkä ei.. Pyörä mulla kulkee jo ihan kivasti, joten treinerillä saadaan ainakin ylläpidettyä saavutettua kuntoa ja oikeilla treeneillä se vahvistuu entisestään. Tässä asiassa luotan Tatuun kuin kallioon. Ja haastehan tämä on, ei niinkään fyysisellä puolella vaan myös henkisellä puolella. Henkistä kanttia koetellaan tässä pitkin syksyn ja talven mittaan, kun miltei kaikki treenit joudutaan tekemään sisätiloissa. Ja osassa ehkä simuloidaan tulevaa lämpöä… Afrikan 2015 kisavideota on katsottu jo niin monta kertaa että ei mitään järkee, niin kuin Silakka asian toteaisi. Tämä tulee olemaan todella haastava syksy ja talvi. Pelon sekaisin tuntein lähden tätä toteuttamaan. Mutta mies on kyllä todella motivoitunut ja katse on tiukasti päivämäärässä 10.4.2016. Ja tavoite ei ole pelkkä maaliinpääsy. Tiedän että jos jaksan painaa treeniä, ja kaikki sujuu ongelmitta ja ilman vammoja niin uskon että pystyn käyttämään koko pontentiaalin ja yllättämään kaikki, ja eteenkin itseni. En nimittäin ihan uskonut pystyväni alittamaan tuota 5h rajaa, mutta niin vain pystyin. Todellakin anything is possible… Mutta silti tämä projekti on askel tuntemattomaan. En tiedä yhtään mitä on vastassa. Kisapäivä tulee olemaan todella pitkä ja sen aikana voi tapahtua ihan mitä vaan. No mutta murehditan näitä sitten lähempänä.
Pyöräkin sai uutta ilmettä. Koko kauden hienosti palvellut talvisota henkinen camo väritys sai väistyä, kun pyörä koristeltiin
hieman Suomi vs Etelä Afrikka teemalla. Tietävät sitten kuka tulee ohi! Tatun pyörään teipataan samannäköiseksi. Tämä muistuttaa siitä mistä on kyse. Afrikan valloituksesta.

Tässä otetaan tosiaan kevyesti pari viikkoa ja nautitaan viimeisistä kesäpäivistä. Sitten käynnistyy projekti IM South Africa!
Näkyy treeneis!
#dontletthepressurebreakyou

/ Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s