9 toukukuuta 2015

Enää viikko!

Hei enää viikko Barcelonaan jäljellä. Hui! Kisa on pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa. Ja viime kesältä tuttu juoksu lenkillä päässä pyörivä kisajuoksu on taas kehissä. Mietin lenkeillä juoksua, sen etenemistä sun muita juttuja. Ja varsinkin maalintuloa, ja paljonko on taas duunia painettu tämänkin eteen.
Treenit antaa taas toivoa tekemiseen. Vaikka mun tekemisessä ei ole koko syksyn, talven tai kevään aikana ollutkaan mitään epäiltävää, ainakaan omasta mielestä. Nyt alkaa sopivasti pyöräkin  kulkemaan niin kuin kuuluukin. Ilmaristen 10 tempossa ajoin vain 15 sek hitaammin kuin mitä oli viime kesän nopein!. Ei paha tähän aikaan vuodesta. Tänään oli aamu-uinnin lisäksi luvassa duathlon treeni. Matkoina 3+10+3 Eka 3 km juoksu meni 4:49 keskivauhdilla, sykkeen ollessa aerobisella. 10 pyörä 16:53,, keskari 35,6 avg watit 265. Laskennallisesti puolikkaan watit pyörii 205-235 välissä. koitin tuossa pitääkkin, mutta paha puuskittainen vastatuuli haittasi. Samoin käännön jälkeen ajamisesta tuli todella haastavaa kun tuuli meinasi paiskata pari kertaa ojaan. Mutta hyvin meni kuitenkin. päälle vielä viiminen 3 km juoksu 4:39 keskivauhdilla ja sykkeet kynnyksien välissä. Lopussa taisi menää anan puolelle. Nappi treeni, eikä mitään ylilyöntiä tapahtunut. Hey, watch out, mä olen valmis! Seuraavat päivitykset Calellan rannoilta.
Pysykää kuulolla!

Steve out!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s