27 tammikuu 2014

Väliviikko

Tammikuun viiminen viikkoa ja nyt on hyvä hetki pitää hieman taukoa treenaamisesta, ja tehdä jotain ihan muuta välillä. Viikon ohjelmasta ei vielä tietoa mutta Lauantaian menossa Espooseen kaverin luo kyläilemään. Suunnitelmissa mennä Serenaan lautailemaan päivällä ja illalla samaiseen mestaan seuraamaan RedBull Crashed Ice alamäkiluistelun MM-sarjan osakilpailua. Tuolta lisä inffoa. http://www.redbullcrashedice.com/fi_FI/ Nopeatempoista, vaarallista.. pakko olla hyvää. En ole koskaan livenä nähny. Odotan innolla. kuten myös talven ensimmäisiä käännöksiä Burtonin kanssa.

Ensi viikolla aloitellaan sitten kovempaa treeni jaksoa. ohjelmaa hahmottelin tossa duunissa tänään aamulla… palataan tähän ensi viikon lopulla kun eka viikko hoidettu.

– Pimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s