Kisakalenterin päivitys ja maantiekauden avaus

24 huhtikuuta
Kisakalenteri päivittyy ja täyttyy. Tulee kiireinen kesä, hyvä niin. 3 tri kisan lisäksi on 24h pyöräilyn kuntotapahtumaa, tri joukkuekisan uinti osuutta ja jotain yksittäisiä tempokisoja. Odotan innolla. Uusimpana listalla on Kisko triathlonin perusmatkan kisa kesäkuun lopussa.
Alunperin piti mennä Paavo Nurmi marathonille juoksemaan puolikas, mutta näin tällä kertaa.
Maantie kausikin on tullut avattua menneillä viikoilla. Ja kaikki lenkit tehty tri pyörällä. Melkein joka lenkin jälkeen on pientä säätöä ajoasento vaatinut, mutta nyt tuntuu että asento alkaa pikkuhiljaa löytyä. Niska vaatii vielä totuttelua, mutta ajamalla sekin perkele saadaan nöyrtymään.
viimisen 2 viikon aikana olen päässyt heittämään 4 lenkkiä, total matka 230 km. Pyörä kulkee kevyesti ja ajoasennon tuoma etu tuntuu vauhdeissa. Olen luottavaisin mielin pyörän suhteen kisoja ajatellen. Juoksu on tällä hetkellä ainoa josta olen huolissani, mutta sekin osa-alue saadaan kehittymään tässä kevään ja alku kesän aikana.Ja kohta pääsee ulkos uimaan. Uusi märkäpuku tuossa odottaa jo pääsyä veteen.
Uusi uintitestikin taitaa olla muutaman viikon sisällä.. Ja ensi kuussa alkaa seuran torstaisin pidettävät pyöräily/juoksu yhdistelmä treenit. Olen intoa täynnä.

See ya!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s