loppu ja alku

loppu ja alku

Vuosi 2014 saatettiin päätökseensä arvoisella tavalla, eli juoksemalla Liedon perinteinen Uuden vuoden juoksu. Kuuden kierroksen kisa ja matkana matka 11 km. Olin ensimmäistä kertaa mukana. Helppo reitti, mutta tosi vaativa keli. Paikoitellen sohjoa ja vetistä kun taas toisalla jäätä. Reitti hiekoitettu joten ihan perus juoksutossulla mentiin. Tavoitteena oli alittaa 10 km matkalla 50 min. Maanantaina uinitreeneisssä krampannut pohje ei vaan antanut nostaa vauhtia ja keli tosiaan oli myös hidastava.
10km aika 51.17 ja maalissa 11.3 km / 56:43. Tyytyväinen saa olla, kun 10km ennätys parani noin 5 minuutilla. Kisan jälkeen kotikautta ja seurakaverin luokse ottamaan vastaan uutta vuotta, hyvässä seurassa ja hyvän ruuan kera.
Tästä onkin hyvä lähteä puskemaan kohti uutta vuotta ja tulevia kisoja. Treeniohjelmaa ruuvataan koutsin kanssa heti alkuvuodesta, ja luulen että tunnit ei ainakaan vähene. Kunhan saan wattikammmet kilpuriin kiinni niin saadaan sekin kisasäätöihin. Sitten on tarkoitus ajaa ftp testi ja toistaa se kuukausittain.
Triathlon suomen sivuilla juttua testistä. KLIK KLIK.Viime vuoden tunnit ja määrät näyttävät ihan hyviltä.

Hyvin huomaa missä kohtaa on koutsin ohjelmaa alettu seuraamaan.
Syyskuusta kun kuukausittaiset tunnit pomppaa ihan omille luvuille.
Ja puolet juoksumäärästä on tosiaan tullut syyskuun jälkeen!

Uusi vuosi potkaistiin käyntiin juoksusta palauttavalla reilun 2 h MTB lenkillä
kuvan kauniissa Ruissalon saaren maisemissa.

Aurinkokin näyttäytyi lenkillä. Hieno keli oli kyllä.

Ja lauantaina on luvassa todellinen henkinen koitos.
Legendaarinen putkipyöräily Röret Runt 300,
Rapsaa luvassa sunnuntaina
kunhan ollaan koitoksesta selvitty

Hyvää alkanutta vuotta 2015!

Tästä tää taas lähtee ja tää on aivan mahtavaa!

– Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s