Viikko 1

IM treenit ovat nyt viralliesti alkaneet ja ensimmäinen viikko takana. Hieno päästä aloittamaan projektia. Tarmoa ja motivaatiota IMG_4806tuntuu olevan. Ohjelmaa kun selailee, ei tule lainkaan sellaista tunnetta että voi perse kun paljon kaikkea. Jaksotus menee 3+1
menetelmällä. Kovat 3 viikkoa ovat tuntimäärällisesti 12, 14 ja 16h sitten kevyt viikko noin 6-8h. Eihän noilla kovilla viikoilla paljoa vapaa-aikaa jää työn ja harjoittelun jälkeen, mutta ei se haittaa. Tässä taloudessa siihen on jo totuttu.

Uinneissa mennään nyt öbaut samoja aikoja kuin viime kevät talvella. Lättätri/pullari/snorkkeli on tullut myös hyvin tutuksi. Muuten ohjelma on aikalailla saman oloinen ma-pe paitsi torstaina on aamulla juoksua. Eipä ole aikaisemmin tarvinnut lähteä mutta ihan kivaa ja vaihtelevaa se oli. 05.30 ylös ja 06.00 ulos. Töissä oltiin jo enne kasia. Mulle ole koskaan aikaiset herätykset tuottaneet ongelmia, niin ei tämäkään mitään pakkopulla ole. Mielelläni lähden. Iltapäivällä salille tekemään jalat. kyykyt ja muuta juoksijan erikois takareisiliikkeet sai kyllä paikat aika jumiin näin ekan kerran jälkeen. Mutta mikään ei paranna särkeviä lihaksia kuin venyttely, rullaus ja enne kaikkea yhdistelmä icepower ja kompressiovaatteet! Perjantaina piti olla lepopäivä, mutta maanantaina on IMG_4819edessä laktaattitesti pyörällä, joten poljin 3x5min vk1, vk2 ja ana sykkeillä. En muistanutkaan kuinka hikistä puuhaa tuo treinerin hinkkaaminen olikaan… Mahtavaa touhua. Tänään on luvassa pari tuntia lepposta pk pyörää ulkona ja illalla 45 min uintitreenit.

Ensi viikolla onkin sitten äxöniä. Maanantaina aamulla heti laktaattitestit. Perjantaina on jaoston kaudenpäättäjäiset ja lauantaina sekä sunnuntaina syysleiri. Mukavaa tekemistä porukalla.

Nyt ulos ja lenkille! Leppoisaa sunnuntaita kaikille. Ja Tsempit Calellaan. May the force be with you

// Kimitheroo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s