Bontrager Aelous Pro 3 TLR kiekot

Kaipasin omaan Trek Domane SL5 disc maantiepyörääni kevääksi kuitukiekkoa alle. Sain yhteistyössä Nummen Pyörän ja Bontragerin avustuksella käsiini Bontrager Aelous Pro 3 TLR Disc täyshiilikuituiset, Tubeless Ready -malliset levyjarrukiekot. Näissä kiekoissa kevyt paino, kestävyys ja aerodynaamiset ominaisuudet yhdistyvät täydellisesti. Kiekot sopii niin maantielle kuin cyclocross pyöräilyyn. Saatavana niin vanne kuin levyjarru mallina.

Kiekot ovat profiililtaan 35mm korkeat ja ovat valmistettu Trekin OCLV kuidusta.
27mm ulkoinen ja 19,5mm sisäleveys.
Jarrulevyt, 12mm läpiakseli
DT Aerolite pinnat 24 edessä ja takana
levyjarrumalli 715/885g ja vannejarru malli 656/850g
SH: 1400,-pari

Kiekot oli testi ajossa Mallorcan leirillä alkuvuodesta ja kiekot toimivat kuin unelma ja menevät eteenpäin kuin juna. Bontrager Aelous Pro 3 Kiekot ovat todella jäykät ja sen huomaa ajossa. Mäessä voima ei häviä kiekon löysyyden takia putkelta ajaessa. Kovissa laskuissa jäykkyys tuo vakautta ja halittavuutta ja ovat myös todella rauhalliset kovassakin sivutuulessa. Ja kun kiekot varustetaan uusilla Bontrager R4 renkailla on kokonaisuus todella hyvä. 320 TPI rengas on rullaavin rengas jolla olen ajanut ja yhdistettynä Aelous Pro 3 kiekkoihin on yhdistelmä todellinen pyöräilijän unelma. Lisäpisteitä tulee R4 renkaan klassisesta vaaleasta reunasta.
Bontrager kiekot ovat todellisen ajajan valinta!
lisätietoa näistä ja muista Bontrager kiekoista löydät heidän nettisivuilta.
https://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/pyöräilyvarusteet/polkupyörän-osat/pyörien-kiekot/c/E209/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s