Fusion

Sain ystävällisesti Podiumstore:a testiin Fusion SLi speed suit triathlon kisa-asun ja voi pojat sentään. Europassa Fusion tehtaalla valmistettu asu on kyllä ihan omassa luokassaan. Kyseessä on malliston lippulaiva malli. SLi speed suit triathlon asu on sopivan napakka asu, joka ei veny kastuessaan. Näin ollen se ei ala lepattamaan esim, kauluksesta kuten joidenkin asujen kanssa käy. Märkäpuvun alla sen voi pitää puettuna, jos tuntuu niin vetoketjun voi avata kokonaan jolloin se antaa olkapäille lisää liikkumavaraa. Pyöräillessä puku joustaa vyötäröstä niin, että hyvinkin matala ajo-asento on helppo ja mukava pitää. Niskaan tai kaulaan ei tule mitään tuulipusseja, vaan asu pysyy ihossa kiinni. Olemattomalta tuntuva fleece pehmuste on ajossa todella miellyttävä ja huomaamaton, eikä hierrä. Asu tuntuu todella aerodynaamiselta. Vetoketju on kyllä super lyhyt joten WC käyntiä varten pitää koko puku riisua, mutta onnistuu sekin melko rivakasti. Kuumalla kelillä yläosan korkeasti aurinkosuojattu SuperWhite kangas pitää viileänä ja vain rintalastaan saakka avautuva vetoketjun voi avata tarvittaessa kokonaan, eikä tarvitse pelätä että napa vilkkuu. Vatsan kohdalla oleva kangas antaa kivasti periksi ja näin asu ei jää pyöräillessä ikävästi ryppyyn ja juostessa joustaa hyvin. Housuosa on todella huomaamatonta SuperBlack kompressio kangasta, lievästä kompressiosta huolimatta lahkeet ei purista vaan ovat napakat, mutta huomaamattomat. Asua tuskin huomaa päällä, niin silloin kyseessä on oikeasti huippu asu. Suurin innostuksen aihe on reisissä olevat taskut. Aivan mahtava keksintö. Sinne menee geelit, bloksit, tai vaikka juomavyön juomapullo. Mitä energiaa sitten kisassa tarvitset, saat ne mahtumaan taskuihin hienosti, eikä ne häiritse juoksemista. Selässä on lisäksi vielä kaksi aero taskua.

Eittämättä paras puku jota olen koskaan päällä pitänyt. Fusionilta löytyy kaikkea muutakin niin juoksuun, pyöräilyyn kuin triathloniin. Kannattaa tutustua, sillä vielä ehtii hienosti ajamaan uuden kisa-asun sisään kauden pääkisaa varten.

Tuotteet löytyy osoitteesta https://www.podiumstore.fi 
Ja heidät löydät myös monesta kotimaan kisa exposta. Ei muuta kuin Fusion teltalle hipelöimään näitä uutuksia!

#beunstoppable

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s