Lake cycling

Nyt olis tytöt ja pojat kuulkaas huippu settiä tiedossa. Sillä tästä eteenpäin reisien tuottamaa voimaa takarenkaan kautta asfalttiin saumattomasti toimittaa Lake TX312 triathloniin tarkoitetut pyöräilykengät. Hiilikuitupohjaiset kengät painavat klossin kanssa vain 289g kappale. Kengät ovat ajaessa todella kevyet ja huomaamattomat. Hyvä kuitupohja takaa myös sen että kenkä on todella jäykkä ja tuotettu voima välittyy suoraan sinne minne pitääkin. Lake TX312:sen etu muihin kenkiin nähden on sen kantapäässä oleva todella näppärä BOA kiristys mekanismi. Tämän ansiosta kengän päällä olevat tarranauhat saa säädettyä itselle sopivaksi, ja niihin ei periaatteessa tarvitse enää koskea. Näin ollen polkemisen aloittaminen on todella vaivatonta ja kuski pystyy pyörittämään normaalisti heti lähdöstä saakka vaikka kiristys olisi kantapäästä edelleen auki. Tarranauhojen uudellen asettelu onnistuu myös vauhdissa hyvin. Testailun tuloksena, nämä ovat näppärimmät tri kengät jotka minulla on koskaan ollut. En ole ennen laittanut kenkiä pyörään kiinni T1:ssä, koska olen ollut todella epävarma kenkien jalkaan saamisesta vauhdissa. Lake TX312 kenkien kanssa se ei tule olemaan enää ongelma. Samoin kengän pois ottaminen vauhdissa ennen vaihtoon saapumista käy kuin leikki. pieni nykäisy BOA mekanismin rullasta ja jalka suorastaan luiskahtaa ulos kengästä. Samoin tuolla BOA:lla saa kengän kiristettyä itselleen juuri napakaksi, näin jalka ei pääse liikkumaan kengässä ollenkaan. Jälleen kerran olen innoissani jostain uudesta, enkä suotta. Nämä kengät ovat kyllä sellaiset jotka saa harrastajan kuin harrastajan hymyilemään. Niin hyvä kenkä on kyseessä. Jos olet hankkimassa tai harkinnut kenkien päivitystä, niin kannattaa oikeasti tutustua Lake TX312 kenkään! Lake TX312 kenkää löytyy miehille regular ja wide lestillä sekä naisille löytyy myös oma lesti. Lake:n valikoimista löytyy toki myös kenkää niin maantielle, maastoon kuin talvipyöräilyynkin.

Käy tsekkaamassa. lakecycling.com
Kengät testiin toimitti maahantuoja Ceegol Oy. Heiltä voi myös kysellä lähintä jälleenmyyjää. Klikkaa joko  Ceegol facebook:n kautta tai kasperi.salo@ceegol.com

// Kimmo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s