Lungplus hengitysilmanlämmitin

Sain Makemove:lta juuri sopivasti koville pakkasille testattavaksi Lungplus hengitysilmanlämmittimen. Lungplus hengitysilmanlämmitin suojaa hengitysteitä kylmältä ja kuivalta ilmalta ja helpottaa kylmässä Lung2ilmassa urheilua. Testissä oli kolmesta saatavasta mallista Lungplus SPORT. Lisäksi mallistosta löytyy vielä Lungplus JUNIOR: pienin malli,suunniteltu esim. kävelyyn ja muuhun kevyeeseen liikuntaan. Sekä Lungplus 1. Joka on tarkoitettu lenkkeilyyn, ulkotöihin sekä muuhun kohtuulliseen rasitukseen puuhailuihin. Testaamani Sport mallissa kennosto on hieman avarampi, joten se soveltuu parhaiten hieman kovempaankin menoon. juokLung1su, hiihto, pyöräily jne.
Laite on todella yksinkertainen, väärin käyttäminen o
n miltei mahdotonta. Kuvista poiketen, kapistus on pehmeä ja joustava. Laite lämmittää sisäänhengitysilman hyödyntämällä uloshengityksessä syntyvää lämpöä ja kosteutta. Puhtaanapito on helppoa, huuhtelu lämpimällä vedellä käytön jälkeen riittää ja laite kestää myös ihan konepesuaikin, jos sille mielestä on tarvetta. Pyöräillessä tai hiihtäessä laitteeseen on hyvä kiinnittää naru jotta pois syljettäessä se ei lennä lepikkoon, vaan jää kaulaan roikkumaan. Esim. tilanteessa jos tarvitsee huutaa tms. Juoksussa ei niin väliä kun kädet ovat vapaana.

Testi päivänä Turussa vallinnut reilun 20:nen  asteen pakkaneLung3n laittoi kyllä hieman epäilyttämään, että onkohan tälläisestä muovilaatikosta yhtään mihinkään. Mutta laite toimii ällistyttävän hyvin. Hengitysilma on kuin kesä-aamuna. Eikä laite ole millään tavalla epämukava suussa ja pysyy suussa ilman turhaa hampaiden kiristelyä. Sylkeä toki kertyy suuhun melkoisesti, ja laitteen läpi ei sylkeminen onnistu kovinkaan näppärästi, eikä ole kovin nättiä vaan liman poisto suoritetaan ottamalla laite pois suusta. 30min juoksun aikana laitteen päähän kertyneestä jäästä olisi saanut osa-ainesosat pienehköön  caipiroskaan, niin halutessaan…
Lungplus on kyllä todella hyvä hankinta. Suosittelen todella lämpimästi. Ja tuo ei mene miksikään, joten se on ikuinen.
Lungplus:aa myy Makemove.fi

// Kimmo

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s