GU tuotetesti

GU Energia tuotteet

Juuri kauden loppukahinoihin sain jenkki valmisteisia GU energia tuotteita kokeiluun.

Joilla TTW kisa vedettäisiin läpi. Geelejä testissä oli kahta eri vaihtoehtoa. Chocolate peanutbutter ja ROCTANE sarjan strawberry kiwi sekä lisäksi urheilujuomaa ja hydration tabletteja.

Geelit:

GU Chocolate peanutbutter:
Energia 100 kcal
Hiilari 32g
Kofeiini 20g
Aminohappoja 450mg
Nimensämukainen maku, eli suklainen ja todella hyvä. Ei millään tavalla liian makea, vaan todella
maukas. Kofeiini pitoinen(20g). Jos tahtoo todella herättävää geeliä, niin espresso love tai caramel macchiato on silloin valinta. Ne sisältää 40mg kofeiinia joten sillä pitäisi lähteä kone käyntiin jos ei muuten.
GU Starwberry kiwi:
Energia 100 kcal
Hiilari 21g
Kofeiini 0g
Suola 313mg
Aminohappoja 1425mg
Todella raikas ja kesäinen maku. Kofeiiniton versio ROCTANE sarjasta. Mutta sisältää suoloja sekä
3x määrän aminohappoja kuin esim. tuo chocolate peanutbutter. Nämä kaksi olivat oikein hyvä mixi keskenään.
GU energiageeli sisältää maltodekstriinin ja fruktoosin hiilihydraattiyhdistelmän. Sisältää myös merisuolaa, E- ja C vitamiinnia, kamomillaa ja inkivääriä. Geeli on erittäin vatsa yställistä. Geeli on paksumpaa kuin kuin mihin olen tottunut, mutta ei huonolla tavalla, Nämä eivät ole siis sellaisia siirappimaisia liian makeita teollisuustuotteita kuin jotkut markkinoilla olevat tuotteet, vaan todella hyvän makuisia. Pussit on helppo aukaista ajon aikana, ja geeliä ei tule pussista ulos enne kuin sitä puristaa oikein kunnolla. Pussin suu on suljettu suojakaasulla joka poksahtaa auki vasta kun kunnolla puristaa. Geeli ei siis valu pisin pitkin, vaan tulee pussista ulos vasta kun itse niin haluat. Todella toimiva aukirepäistäväksi kerta-annos pussiksi
GU Hydration drinkmix (urheilujuoma), orange:
sekoitus 1 kauhallinen (19g) sekoitetaan 500ml nestettä.
Hiilaria 18g
sokereita 9g

Laimean appelsiinimehun makuinen juoma. Aluksi hieman outo, kun on tottunut hieman terävempiin makuihin, mutta yhden testi lenkin aikana juodun pullon jälkeen maku todella hyvä. Tuntuu erittäin vatsa ystävälliseltä. Koska Turun kisaan oli tulossa erikoisen kuuma päivä, sekoitin molempiin pulloihin juoman joukkoon GU hydration tabletin, jotta nestetasapaino säilyisi mahdollisimman hyvänä. Tämä setti toimi todella hyvin. Tabletit ei muuttaneet juoman maku mitenkään. Eikä juomasta tullut vahvempaa. Tuntui että nesteytti kisan aikana todella hyvin.

GU Hydration tabs, Orange
Energia 10 kcal
Hiilari 3g
Sodium 320mg
Lyhyille 1-1,5h lenkeille oivallisia nesteytys tabletteja. Sisältää todella vähän hiilareita, mutta saat kaikki tarvittavat suolat joita hikoillessasi menetät.

GU tuotteet erittäin laadukkaita ja luonnollisen makuisa. Kyllä minä ainakin jatkossa luotan GU tuotteisiin, mitä tulee energian saantiin.
Lisätietoja ja maahantuonti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s